A Crash Team Racing uralta a régió eladásait

A GamesIndustry.biz oldal összegzése szerint a Crash Team Racing: Nitro-Fueled uralta az EMEAA régió eladásait a múlt héten, míg a dobogó második fokára a Super Mario Maker 2 fért fel, igaz, esetében nem ismertek a pontos eladási adatok.

Alapvetően hiába visszafogottabb a nyár a megjelenések szempontjából, mostanában így is komolyabb premiereknek örülhettünk, ráadásul a különböző leárazások, mint például a nagy nyári Steam-akciók is alaposan megpörgetik a nyári eladásokat.

Az EMEAA régiót nézve azonban a Crash Team Racing: Nitro-Fueled nem talált legyőzőre, így még mindig az élen tanyázik a Mario Kart-klón. Igaz, ezúttal van egy kis csalás a számításban, a Nintendo ugyanis nem közölt hivatalos Super Mario Maker 2-eladási adatokat: így nem tudni, digitálisan hogyan fogyott a folytatás, de a fizikai kiadás eredményei így is elegendőek voltak egy ezüstéremhez. A dobogó legalsó fokára a most megjelent F1 2019 fért még fel, míg a PlayStation 4-exkluzív Judgment az ötödik pozícióban zárt.

A már említett Steam Summer Sale jól megpörgette a digitális értékesítéseket, így a Sleeping Dogs: Definitive Edition a hetedik helyre ugrott fel, a South Park: The Fractured But Whole a 226. helyről került a tizenegyedik pozícióba, míg a Two Point Hospital is a 470. helyről jött előre a tizenharmadikra.

A legjobb tíz:

  1. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
  2. Super Mario Maker 2
  3. F1 2019
  4. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
  5. Judgment
  6. Assassin’s Creed: Odyssey
  7. Sleeping Dogs: Definitive Edition
  8. FIFA 19
  9. Grand Theft Auto V
  10. Mario Kart 8 Deluxe 
22 komment - szólj hozzá!