Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.

Kommentek

#134
#132: Csak Opelt ne vegyél.
#133
#128: Rendben, koszi, akkor elfelejtem.
#132
Csak irigyek vagytok mert ti nem tudtok így bizniszelni!

Én is saját ház, család, hamarosan autó, nulla hitellel döglődök, pedig új játékok helyett vehetnék bundle-kat 5 év késéssel és akkor sikeres üzletember lehetnék, aki kioktat másokat hogyan költsék a pénzüket.
#131
#130: És akkor is várja mikor lesz mar “emberi ára” mikor a megjelenési ár negyedéért is kapható az elmondása szerint ot érdeklő játék.
#130
#129: Egy dolog ha valaki nem teheti meg és emiatt akciósan vásárol, és egy másik ha valaki meg is tehetné mégis fillérbaszó módon állandóan leírja hogy namaaajd 1 dolcsiért, namaaajd bundle-ba, és közben warezolja a friss stuffokat mesékkel tarkítva hogy ne tünjön patkánynak.
#129
#102: Nem mindenki teheti meg,hogy teljes áron játékot vegyen és az ilyen Humble Bundle akciók,pont ezt a réteget célozták meg.
Én se igazán szoktam teljes áron játékot venni.Az egyetlen játék amit előrendeltem a Forza Horizon 4 Ultimate volt,na az a játék le is szoktatott az előrendelgetésről az early access-t olyan jól ki tudtam élvezni,hogy 2 hónapig nem működött a Horizon Live.
Szerintem ha valaki akciósan vesz meg valamit még mindig jobb,mintha torrentről szedte volna,mert legalább valamennyivel megtámogatta a projektet.
#128
#127: Ez sajnos csak USA úgy tudom.
#127
Sziasztok! Soha nem vettem meg ilyen csomagot, plane nem PS-re. Magyar fiokkal is aktivalni tudnam a letolteseket vagy magyarral nem megy? Koszi! :)
#126
Jól sikerült történelem vizsga alkalmával leptem meg magam ezzel a gameval tavaly, tetszetős, szeretek a bozótosokban meg a susnyásban gázolni. Habár azt hallottam hogy a legújabb Patch-el elrontották az egészet, megnézem majd ha lesz időm h működik-e
#125
Mindegy, nem az első eset, hogy így járok. Sok tag volt itt, akik rengeteg jó dolgokat is írtak, aztán egy bann, és minden komment eltűnik, azok a jók dolgot is, amiket írtak. Ezt sajnálom :(
#124
#122: Nem rád gondoltam ;)
#123
#121: Köszönöm a választ, ez valószínű, de én már láttam olyat nem egyszer, hogy megmarad a komment, csak legfeljebb felh. név helyére az van írva, hogy „törölt felhasználó”
#122
#119: Én se tudom engem miért nem bannoltak még pedig vulgáris, obszcén és esetenként kifejezetten perverz amit művelek.
#121
#118: Gondolom mikor valakit kidobnak,automatikusan megszűnik létezni minden kommentje.Profilt szüntetnek meg,amihez tartoztak a kommentek.
#120
#118: Nagyon egymásra hangolódtak egész hétvégén csak egymással foglalkoztak és olyan szinten kikezték egymást persze tegnap pihi volt a modiknak és hagyták ennyire elmérgesedni a helyzetüket amiket olvasva hihetetlen módon tudják egymást ismeretlenül félig ismerten gyűlőlni.
#119
Bezzeg, akiket igazán kéne, azokat nem bannoljátok…
#118
Hé srácok, én nem tudom mi volt itt, mert az ilyen vitákra nem vesztegetem az időmet, de hova lett Kindzsal összes hozzászólása?

Lehet, hogy itt, vagy máshol talán mondott olyat, amiért egy modi úgy gondolta, hogy bannolja, de miért kellett az összes hozzászólását törölni? Baszki sokszor tök jó, és hasznos dolgokat mondott, épp vissza akartam keresni az egyik ilyen jó ajánlását valamivel kapcsolatban egy topikban, de látom minden hozzászólása eltűnt, amit valaha írt. Ezt most miért kellett?
#117
#115: Hoarding mögött mindig valami psychés ok van...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Compulsive_hoarding
#116
#115: Nah, nem a játék csak a gyűjtés és az abból eredő sikerélmény hogy ez de olcsó volt akkor is ha nem jatszik vele csak van.
#115
#113: mondjuk ezért legalább megdicsérhetitek, a játék fontosabb neki:D