Bemutatkozott a One Piece: Pirate Warriors 4

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A hétvégi Anime Expón mutatkozott be a One Piece: Pirate Warriors-sorozat negyedik felvonása, amely a Bandai Namco, a Koei Tecmo és az Omega Force együttműködéseként érkezik hozzánk jövőre.

Ebből már kitalálhattátok, hogy a játék a musou stílus és a One Piece világának keveréke lesz, vagyis kapunk egy sor játszható karaktert, és persze még több ellenfelet, akiket az anime és a manga jól ismert helyszínen darálhatunk majd le.

A One Piece: Pirate Warriors 4 megjelenése 2020-ban várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, és az eddig megjelent infók alapján a "mindenből egy kicsit többet és jobbat" elv mentén hegesztik a játékot a fejlesztők: ennek megfelelően még jobb sztorit, még több karaktert és még több helyszínt ígérnek.

2.
2.
zsocc-nrg
Ez a musou stílus valami ritka okádék műfajnak tűnik számomra pedig még a Zelda is kapott egy ilyen spinoffot... 600millió full ugyanolyan igénytelen klónellenség ömlik rád egyszerre, a karakter meg kaszabolja őket egyfolytában a játék 99%-ában mindenféle változatosságot nélkülözve.
1.
1.
kastorhun
A One Pieceből egy annyira jó játékot lehetne csinálni, kár hogy ilyen hülyeségekre elpocsékolják ezt a remek címet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...