Befutott az élőszereplős Mulan első előzetese

A Disney folytatja klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplős újrázását. A Mulan az idén bemutatott Dumbo, Aladdin és Az oroszlánkirály utáni felhozatalt erősíti majd. A feldolgozás igazán nagyszabású, 300 millió dolláros produkció lesz.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#52
Van az a tipikus ázsiai "harcművészeti film", amiben kilométereket ugranak és közben folyamatosan kardoznak a szereplők... Na olyan Mulan-t szeretnék. Sárkányokkal, füstbombával, hallucinogén gombával, mindennel ami kell... :)
#51
Hát, erről az előzetesről a A Nagy Fal c. film jutott eszembe, ami a szokásos eltúlzott kinai harcművészeti (itt a művészet kiemelt hangsúllyal szerepel) elemekkel telezsúfolt részletekkel volt tele...
A zsebsárkány ebben nem lesz benne amúgy?
#50
#49: ez pont tőled elég durva
#49
#48: Reméljük egy se...
#48
#47: Hány gyereked van? Ha elhagy egy autót azt hónapokig keresi, hiába veszel neki ugyanolyat. Kb. olyan ez nekik, mintha elköltöznénk egy másik városba, hasonló lakásba. Ugyanolyan, de mégis más, és mindig benne/bennünk lenne ez a furcsa váltás.
#47
SLi
#43: "Aztán most magyarázzam el neki"
igen, szülőként kb ez a dolgod nem?
miért kellene kidobni ? ne viccelj már, hidd el hogy meg érti, nem hülye csak gyerek
#46
#45: Sry, kb. ugyanazt mondjuk, csak máshogy, te legalább érted, mire is szeretnék utalni.
#45
#44: És ezért is nézik meg 3x moziban, veszik meg kétszer otthonra, hogy mutogathassák, ők "hisznek az eszmében". Pont ilyen Trumpos avatarral nem hinném, hogy pont te nem érted: nem (csak) a feketék vesznek több filmet egy fekete főszereplő miatt, hanem pont a többnyire álszent lmbt...-ban tetszelgő degeneráltak, akik amúgy letojják/nem is értik miről lenne szó. Én tolerálom a másságot, de tisztán látszik, hogy ez csak színtiszta üzlet, amit manapság művelnek a nagyobb cégek.
#44
#43: Pont az "lmbtqszar" számít, mivel sok "virtue signalling" kretén csak azért oszt egy véleményt, mert felsőbbrendűnek érzi magát tőle.
Közben legbelül rettegnek attól, hogy mások rájönnek milyen üresek, ezért egyre jobban és jobban belelovalják magukat a "toleranciába"...
Elég megnézni amikor Amerikában jómódú fehér egyetemisták hőbörögnek és tüntetnek a feketék jogaiért, miközben majd össze sz**ják magukat ha a közelükben kell tartózkodniuk...
Vagy amikor lerasszistázták a fekete professzort mert el merte mondani, hogy a Fekete párduc körüli műbalhé csak árt a közösségnek...
#43
Sokan nem értik meg ezeknek a "remake"-eknek a f***ságát: van rengeteg régebbi Disney-kiadású mesekönyvem, amit mostanában olvasunk/nézünk a gyerkőccel. Filmeknél szintén megnéztünk párat.
Aztán most magyarázzam el neki, hogy mára Ariel fekete lett...
kifogták és megsütötték vagy mi? A főleg nagyszülők által eddig féltve őrzött (a gyereknek jó lesz mesekönyv/dvd, vagy akár vhs/dia) mehet a levesbe, vedd meg az újat, ha nem akarod, hogy a gyereket hülyének nézzék a társai.
Itt nem a lmbtqszar számít, ez csak színtiszta üzlet, kihasználják az aktuális hullámot, ennyi.
#42
#41: Na igen, a modern feminizmus inkább a náci ideológiához áll közel.
#41
#40: Feminista liberális :D Nézd meg az eredetit talán....
#40
Fogadjuk Mulan is feminista liberális lesz. Ellenség pedig szélsőjobb férfiakból fog állni. Gondolom még meleg szereplő is fog szerepelni a filmben.
#39
Tehát ha jól ertem, egyes embereket nem az akaszt ki, hogy egy félig hal - félig ember kalandjait nézi, aki halakkal beszélget, hanem hogy ennek a szereplőnek nem megfelelő a bőrszíne. Aha, ok :D :D
#38
#36: Ja. Amikor a bebaszott matrózok valami húsos sellő menyecskének látták a lamantinokat... :)
#37
#36: A sellők igen, a Disney Andersen meséjét dolgozta át.
#36
#32: Úgy tudtam a sellők az ókori görög hajós mesékből erednek (mint a legtöbb tengeri szörny).
#35
1972-ben készült egy Super Fly című film.
Első olyan volt amiben fekete rendező, fekete író, fekete főszereplők voltak, de még a befektetők is feketék.
Bemutatta az akkori afro-amerikai álmot: drogpénz, villa a tengerparton, kokain, fiatal fehér nő. Amiért a főszereplő végig küzd, de amikor a végén eléri megundorodik tőle.

Az összes jogvédő (élükön a fehér egyetemistákkal) elhordta őket minden rasszistának...
#34
#32: Jaj nem gondoltam én ezt annyira komolyan. :) Nyugi. Csak most hallottam erről a néger hableányról először és egyből ez ugrott be. :)

Tegnap a momentumosok szivárvány legyezőjét is megemlítettem valahol, ott is egyből arra asszociáltam, hogy "egy melegnek legyezőt adni... grat... :) ". Poén csak.
#33
#29: A te szellemi képességeid a múltkor már villantottad, mikor jókora öngólt lőttél. :)