Tetris 99 - érkezik az offline multiplayer

  • Írta: szlav
  • 2019. július 9.
  • Letöltés
Link másolása
Nem kell netre másznunk a multihoz! A Nintendo Switch népszerű tetrises battle royale-játéka hamarosan újabb DLC-t kaphat, amely segítségével helyi többjátékos mókát indíthatunk a barátainkkal.

A Nintendo ausztrál weboldaláról érkezik a hír, tehát nyugodtan el is könyvelhetjük a dolgot: már javában készül a Tetris 99 második DLC-csomagja. A hihetetlenül népszerű játék, ami battle royale-elemekkel fűszerezi a klasszikus Tetris koncepcióját, hamarosan már internet nélkül, offline is játszható lesz, mégpedig többjátékos módban. Nem lesz más dolgunk, mint kiosztani a családunk és barátaink közt a Joy-Conokat, és már mehet is a kompetitív kockarakosgatás.

Az első, Big Block DLC-re keresztelt csomag egyébként számítógép által vezérelt ellenfeleket és két új egyjátékos módot hozott, így talán nem is meglepő, hogy hasonló úton haladva, alternatív játékmódokkal bővíti a második DLC is a repertoárt. A fent említett weblapon egyébként december 31-ét jelölték meg megjelenési dátumként, de egészen valószínű, hogy az év utolsó napja csupán placeholderként szolgál.

A Tetris 99 kizárólag Nintendo Switchen jelent meg.

1.
1.
FrankBlack
Ez a játék egy fontos dologra tanított meg:

https://i.imgur.com/KA4TrgY.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...