Gyűrűk Ura MMO-n dolgozik az Amazon

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A projekt nem teljesen saját fejlesztés, ráadásul még csak nem is új, a cég az Athlon Games tavaly bejelentett játékának munkálatait segíti a stúdióival. Az adaptációnak így az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatához sem lesz köze.

Gyűrűk Ura MMO-n dolgozik az Amazon Game Studios: a játék J.R.R. Tolkien irodalmi munkásságát veszi alapul, így nem lesz köze a Peter Jackson-féle filmekhez, és az Amazonnál készülő Gyűrűk Ura-sorozathoz sem.

Ami azt illeti, nem teljesen saját és nem is új projektről van szó, a cég az Athlon Games tavaly szeptemberben bejelentett MMO-jánál fog besegíteni, ami a hírek szerint free-to-play lesz, PC-re, illetve "konzolokra" készül, és a története jóval a Gyűrűk Ura-trilógia eseményei előtt játszódik majd.

Az Amazonnak egyébként bőven vannak MMO-s tapasztalatai, amellett, hogy javában kalapálják a New Worldöt, a fejlesztőik olyan projekteken szorgoskodtak korábban, mint az Everquest, a Planetside vagy a World of Warcraft.

15.
15.
Machiavelli
#14: Így nagyon nagy vonalakban utána néztem, hogy mi történt, és ha jól vettem ki, akkor még a keleti törzs/nép viszonylag nagy fenyegetés jelentett a háború után. Ami nekem nagyon adta azok a Shadow of Mordor játékok voltak. Elbíbelődtem vele sokat. :)
12.
12.
B-Shaggy
#10: Nem erőszakolták meg egyáltalán, de rengeteg purist van aki a Jackson filmeket is utálja, meg a legtöbb ember nem volt képes feldolgozni, hogy a Shadow of Mordor játékok sima fun alternatív világot mutattak be. Sajnos akármilyen projekt készül ami nem 1:1 könyv átirat, lesz egy elég nagy csoport, ami istenkáromlásnak fogja tartani.
Mai napig forog a szemem ha valaki kikéri magának hogy nem volt a filmekben Tom Bombadil. :D
11.
11.
#9: Az nekem is bejönne. Ilyet bezzeg nem olyan könnyű csinálni, pedig a LotR világban nagyon benne van, hogy az egy zseniális játék lehetne. Na majd a CD Projekt.
10.
10.
kopic
#6: +1

Mar az is hatalmas szo hogy a GYU frencsajzt nem eroszakoltak meg (bar a sorozatbol meg semmit nem lattunk plusz kiderult hogy az egyik rendezo a Jurassic World producere lesz, ami utan kicsit szkeptikus vagyok)
9.
9.
kopic
#1: Witcher 3 szerű (és azt megkozelito minosegu) LotR rpg-ert olni tudnek.
8.
8.
patka21991
#6: Nekem sem az Edain a kedvencem, de minőségi verzió.

Egy folytatást én sem támogatnék. Nagyon sok történet van, ami érdemes a megfilmesítésre.
7.
7.
Dízel
#6: Ez így is van. Ami a trilógia után van az szent és sérthetetlen. A bfme2 meg a legjobb stratégia ever!! Abból kéne egy 3.részt csinalni. bár kalapálják unreal engine alatt, de szerintem sosem lesz játszató verzió.: youtube csatornája: BFME REFORGED
6.
6.
B-Shaggy
#4: Jófej vagy a tippekkel, a 2-re mindegyiket kipróbáltam, nekem az Edain valamiért egyáltalán nem jött be, és meg sem tudom magyarázni, hogy miért.

#5: Ha a könyv nem is érdekel, olvass utána a trilógia utáni időszaknak, ha a filmet láttad, akkor a könyvet már nem fogja lespoilerezni. Tulajdonképpen söprögetés ment, nagyobb fenyegetésről már nem igazán esik szó. Szerintem ez az egyik ok, amiért nem nyúlnak hozzá.
A másik, sokkal fontosabb ok meg az, hogy a hardcore Tolkien fanok meg a loreba csak bele-belekóstoló emberek is elég érzékenyek mindenféle módosítgatásra, változtatásra, szerintem felgyújtanák a világot, ha folytatás érkezne, mert azt gondolnák, hogy "belerondítanak Tolkien befejezésébe".
5.
5.
Machiavelli
Nekem az a bajom, hogy minden eddigi sorozat és játék az előzmény, vagy a trilógia idején játszódik. Én igazán kíváncsi vagyok, mi történik a meg filmesített trilógia után. Ugyan a könyveket nem olvastam, csak a filmeket láttam, viszont azok nagyon nagy kedvenceim. Szóval jó volna, ha egyszer kapnánk egy Skyrim/Witcher 3 szintű FOLYTATÁST!
4.
4.
patka21991
Ha már bfme.
A bfme 1-re pakoljátok fel az elven alliance modot.
A 2-re a SEE-t és a rotwk-ra a BotTA-t, valamint a RjRotWK és az Edain is jó. ;)
3.
3.
kastorhun
#2: Inkább maradok az első részénél, az sokkal jobb.
2.
2.
B-Shaggy
#1: Ha faszán megcsinálják én az MMOt is adom, de igaz, hogy mellette adhatnának ki más játékokat is. BFME2 nekem mai napig a kedvenc stratégia játékom.
1.
1.
kastorhun
Nem igaz már! Itt van ez a cím, rengeteg potenciál van benne, erre megint csinálnak egy MMO-t. Készíthetnének akár egy Witcher 3 szerű RPG-t, vagy akár egy Battle for Middle-Earth 3-at.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...