Kedvcsináló trailert kapott az új GRID

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 10.
  • Videó
Link másolása
Rövid kedvcsináló előzetes érkezett az új GRID-hez, amit a játékban lefutott versenyek visszajátszásaiból vágtak össze a Codemastersnél. Türelem, már csak három hónapot kell rá várni!

A GRID október 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és ami azt illeti, kifejezetten kényelmes pozícióban van ezúttal a Codemasters: idén nem lesz új Forza, a konkurens játékkínálatból talán az új Need for Speedtől van félnivalója a briteknek, de azt meg nem igazán szeretné mutogatni az Electronic Arts, aminek biztos megvan az oka.

22.
22.
crytek


Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64 bit Version of Windows 10
Processor: Intel i3 2130 / AMD FX4300
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GT 640 / HD7750
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 100 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible Soundcard
Additional Notes: Requires a 64-bit processor and operating system

Recommended:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64 bit Version of Windows 10
Processor: Intel i5 8600k / AMD Ryzen 5 2600x
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 1080 / RX590
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 100 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible Soundcard
Additional Notes: Requires a 64-bit processor and operating system

21.
21.
Őrnagy
Kipróbáltam a napokban a 2-t. Nekem tetszik. Fasza arcade adrenalinlöket. Vannak hiányosságai, persze, de jó kis game ez. Várom az új részt.
19.
19.
PS4jacksony
#17: Honnan veszed,hogy csak ezt láttam.
18.
18.
Hunszi
RTS és autós játékok...de hiányoznak ilyenkor a 2000-es évek :(
17.
17.
Hunszi
#16: Tudlak irigyelni, hogy egy 1 perces videóból már ilyesmit is képes voltál leszűrni :D
16.
16.
PS4jacksony
A Grid első részét ezzel sem sikerült megugrani ...Na majd legközelebb....
15.
15.
logic5
#13: A 2. rész az összes közül a legsz@r@bb... Akkor már inkább au Autosport...
14.
14.
Őrnagy
#11: Hm. Nem sok autóverseny van, amiben a törésmodell élethű, legtöbb esetben csak jelzés értékű. Egyezzünk ki abban, hogy ha kijön a game, elolvasunk pár tesztet, belenézünk a gameplaybe, aztán meglátjuk. Ne temessük már most.
Engem inkább zavar az, hogy zárt pályás verseny. Ikyesmiből azért van elég sok. Jobban örülnék, ha a Forza Horizon szerű nyitott világot készítené el már valaki kicsit realisztikusabb kivitelben. Annak nincs semmi konkurenciája.
13.
13.
Ooorky
PS Now-n kipróbáltam a 2. részt (nem tetszett) és ott villogott mellette, hogy már csak 12 napig elérhető...
Más helyeken is ez van?
12.
12.
godach
#10: Egyrészt, nem is beszéltem az MI-ről :) másrészt pedig, persze hogy vonok le következtetést egy játékról bizonyos szinten, hisz az győz meg arról, hogy megvegyem e vagy sem. Szóval igen, vannak dolgok, amiket figyelek egy trailerben. Itt nekem nincs akkora nagy bajom, viszont imádom ha egy versenyjátékban pl nem csak az elemek deformálódnak vagy hullanak le, de maga a váz is. Én itt ezt nem látom. Kevés játékban borul fel a kocsi, itt pl van egy ilyen részlet, de akkor is még csak a tető sem lapul meg. Ezek veszik el a kedvem, kicsit :)
11.
11.
Őrnagy
#9: Azért egy ekkora címnél csak nem hagyják ki a belső nézetet. Már 2019-et írunk. Ha mégis, akkor tényleg felejtős.
10.
10.
Őrnagy
#6: Megnéztem, tök jó :)
De most komolyan, te ebből az előzetesből következtetéteseket vonsz le? Hogy pl milyen lesz az MI? Ne már. Egyáltalán, lehet adni az előzetesekre?
9.
9.
GAMEROD
Lesz e újra belsőnézet, vagy ismét lusták voltak rá?
7.
7.
godach
#6: Remélem, azért vagy 2 játékos nem sajnálja majd azt a 3 percet és lesz miről diskurálni :D
6.
6.
godach
No. Én nem vagyok szimulátor rajongó. Ilyen Race07 és hasonlókat nem szeretem. (tisztelem a fejlesztőket is és akiknek van idejük beletanulni, de nekem a játék még mindig maradjon szórakozás és ne magolás)
Szóval, nálam a szimulátor az a semi-sim racing. Ami nem szimulátor, de elhiteti veled azt, hogy te bizony tudsz vezetni. (Ilyen volt a Toca Race Driver, Gran Turismo 3, Forza Motorsport és végül a Grid). Kis jó indulattal még talán az NFS Shift.

Volt dolgom versenyzős játékokkal. Vannak minőségi címek Arcade részen is, amiket elismerek. Motorstorm, Flatout. Idiótaság, nem kell (vagy nem annyira) néznem az ideális ívet, féktávot, fogyasztást stb. Ezekért kompromisszumot kötök, mert cserébe pörgős, szép, van fizika és olyan a hangulata, hogy nem várja el az ember a realitást, hanem megelégszik az élménnyel. A semi-sim számomra olyan, ami elvárja a realitást de csak alacsony fokon. Viszont, ha bepukkanok 200-al egy falba, nem tudok tovább menni. Néznem kell az ívet, foglalkoznom kell a fékkel de nem kell kitanulnom annyira, hogy ha véletlen nem abban a másodpercben nyomom meg a féket, akkor kipördüljön vagy kicsússzon a kocsim.

Tényleg nem okoskodni akarok, nem májerkodni vagy hogy is szokás mondani, de linkelek egy videót.
https://www.youtube.com/watch?v=19u6d_rzCgo
45:40 től 2-3 percig ha nézi az ember, akkor (SPOILER= gyengébb kocsival, gyengébben indultam, mégis egy kis zsiványsággal meg tudtam előzni azt, akit körökön keresztül üldöztem=SpOILER)

Nekem ezzel a Griddel az a bajom, hogy közel sem látom rajta, azt amit az elsőn. Mindenkit kielégített. Pukkantál, de vagánynak tartottad magad és olyan nehézségen toltad, akkor vége. Viszont, ha arcade vagy causualabb játékos voltál, akkor visszapörgethetted az időt.) Itt viszont, olyan tét nélküli nekem az egész. Nagyon arcade, amivel nem lenne gond, de a Grid első része nem "csak" ez volt :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...