Oculus-exkluzív Splinter Cell készül?

Lapértesülések szerint az Oculus megállapodott a Ubisofttal, és így a Splinter Cell és az Assassin's Creed is Oculus-exkluzív mellékágat kaphat. Úgy tűnik, a Facebook tulajdonában lévő cég szeretne belehúzni tartalomfronton.

The Information értesülései szerint az Oculus szeretne belehúzni tartalomfronton, ezért fejlesztőcégek felvásárlását és exkluzív játékmegjelenések finanszírozását is kilátásba helyezte. A lap két informátora szerint a misszió első számú zászlóvivője, Jason Rubin, az Oculus tartalomért felelős alelnöke, de állítólag maga Mark Zuckerberg belefolyik valamilyen szinten.

A pletyka kevés konkrétumot tartalmaz, ám azok kifejezetten érdekesek számunkra: a The Information szerint az Oculusnak sikerült megállapodnia a Ubisofttal, így a kiadó Oculus-exkluzív Splinter Cell- és Assassin's Creed-mellékágakkal jelentkezik majd a jövőben. További érdekes részlet, hogy a lap tudomása szerint a májusban elrajtolt Oculus Quest eladásai jelentősen felülmúlták a cég előzetes várakozásait.

Mindezt persze érdemes fenntartásokkal kezelni, a Facebook, illetve az Oculus nem kommentálta a pletykákat.

7 komment - szólj hozzá!