Csak jövőre jelenik meg a Psychonauts 2

A Double Fine bejelentette, hogy csak jövőre jelenik meg a Psychonauts folytatása. Emellett azt is megerősítette a cég, hogy hiába vált Microsoft-stúdióvá a csapat, a játékuk PlayStation 4-re is elkészül.

A Double Fine még négy évvel ezelőtt jelentette be, hogy dolgoznak a Psychonauts második részén. Az eltelt évek során több ízben is láthattunk már anyagokat a játékról, egy időben pedig úgy festett, hogy idén végre meg is kapjuk Raz következő kalandját.

Ez végül nem jön össze, a stúdió ugyanis a közösségi finanszírozásnak otthont adó Fig oldalán tett friss fejlesztői bejegyzésben bejelentette, hogy ahhoz, hogy a lehető legjobb legyen a folytatás, még időre van szükségük, így elhalasztják a Psychonauts 2 megjelenését, és csak valamikor jövőre dobják piacra.

Ezzel egy időben azt is leszögezték, hogy hiába vásárolta fel a Microsoft a csapatot, a készülő projekteket nem érinti ez a változás, így a Psychonauts második epizódja PlayStation 4-re is megjelenik. A platformer-kaland emellett PC-re és Xbox One-ra készül.

4 komment - szólj hozzá!