Csak jövőre jelenik meg a Psychonauts 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 11.
  • Csúszás
Link másolása
A Double Fine bejelentette, hogy csak jövőre jelenik meg a Psychonauts folytatása. Emellett azt is megerősítette a cég, hogy hiába vált Microsoft-stúdióvá a csapat, a játékuk PlayStation 4-re is elkészül.

A Double Fine még négy évvel ezelőtt jelentette be, hogy dolgoznak a Psychonauts második részén. Az eltelt évek során több ízben is láthattunk már anyagokat a játékról, egy időben pedig úgy festett, hogy idén végre meg is kapjuk Raz következő kalandját.

Ez végül nem jön össze, a stúdió ugyanis a közösségi finanszírozásnak otthont adó Fig oldalán tett friss fejlesztői bejegyzésben bejelentette, hogy ahhoz, hogy a lehető legjobb legyen a folytatás, még időre van szükségük, így elhalasztják a Psychonauts 2 megjelenését, és csak valamikor jövőre dobják piacra.

Ezzel egy időben azt is leszögezték, hogy hiába vásárolta fel a Microsoft a csapatot, a készülő projekteket nem érinti ez a változás, így a Psychonauts második epizódja PlayStation 4-re is megjelenik. A platformer-kaland emellett PC-re és Xbox One-ra készül.

4.
4.
Hunszi
Egy valamire való exklúzívot szerezhetett volna az MS...de még ez sem jön össze nekik, hiába a kiadott milliók. A Double Fine, amúgy sem az a stúdió, ami ontja magából a sikercímeket...
3.
3.
Darksiders84
#2: Pont ezt akartam írni. Kicsit olyan mintha nem tudnák pontosan mit akarnak ezzel a 2. résszel mert tavaly még teljesen mást mutattak. Azért remélem jó lesz hamár annyira emlékezetes volt az első egyeseknek.
2.
2.
Effecta
#1: A rosszhoz még több
1.
1.
kastorhun
Nem baj, a jó munkához idő kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...