Final Fantasy VII Remake - Xbox One-ra is?

Az Xbox Germany Facebook-oldalán felbukkant egy mostanra már eltávolított videós marketinganyag, ami szerint az eddig csak PlayStation 4-re bejelentett Final Fantasy VII Remake Xbox One-ra is meg fog jelenni.

A Final Fantasy VII Remake-ről eddig azt hittük, hogy kizárólag PlayStation 4-re fog majd megjelenni, de most nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz exkluzív a felújított kiadás.

Egy bakinak köszönhetően az Xbox Germany Facebook-oldalára felkerült egy videó, ami azt hirdette, hogy a Square Enix klasszikusának régóta várt teljes körű felújított változata Xbox One-ra is megjelenik, méghozzá az idei E3-on megerősített időpontban, vagyis 2020. március 3-án.

Az időközben eltávolított anyaggal kapcsolatban a közösségi kommunikációért felelős Maxi Graff a Twitteren azt válaszolta, hogy a csapat hibázott és nincs semmi bejelentenivalójuk. Graff azonban nem cáfolta, hogy a videóban tett állítások hamisak.

A Square Enix is reagált az ügyben. A VGC-hez eljutattott közleményben a kiadó sajtóképviselője szűkszavúan annyit mondott, hogy a kitűzött megjelenési dátumon jelenik meg a játék, ám kizárólag PlayStation 4-re, és nincs a jövőbeli tervek között, hogy más platformra is megjelenik a Final Fantasy VII Remake.

6 komment - szólj hozzá!