Final Fantasy VII Remake - Xbox One-ra is?

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 11.
  • Pletyka
Link másolása
Az Xbox Germany Facebook-oldalán felbukkant egy mostanra már eltávolított videós marketinganyag, ami szerint az eddig csak PlayStation 4-re bejelentett Final Fantasy VII Remake Xbox One-ra is meg fog jelenni.

A Final Fantasy VII Remake-ről eddig azt hittük, hogy kizárólag PlayStation 4-re fog majd megjelenni, de most nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz exkluzív a felújított kiadás.

Egy bakinak köszönhetően az Xbox Germany Facebook-oldalára felkerült egy videó, ami azt hirdette, hogy a Square Enix klasszikusának régóta várt teljes körű felújított változata Xbox One-ra is megjelenik, méghozzá az idei E3-on megerősített időpontban, vagyis 2020. március 3-án.

Az időközben eltávolított anyaggal kapcsolatban a közösségi kommunikációért felelős Maxi Graff a Twitteren azt válaszolta, hogy a csapat hibázott és nincs semmi bejelentenivalójuk. Graff azonban nem cáfolta, hogy a videóban tett állítások hamisak.

A Square Enix is reagált az ügyben. A VGC-hez eljutattott közleményben a kiadó sajtóképviselője szűkszavúan annyit mondott, hogy a kitűzött megjelenési dátumon jelenik meg a játék, ám kizárólag PlayStation 4-re, és nincs a jövőbeli tervek között, hogy más platformra is megjelenik a Final Fantasy VII Remake.

5.
5.
#3: Az is only ps is kamuduma, siman jonni fog kesobbboxra meg pc-re is, csak a Sanyi hozzajuk vagott nemi lovet az idoszakos exkluzivitasert.
3.
3.
azureknight0715
Azt mondták hogy az első része lesz olyan hosszú mint az alap játék. Én amugy ennek örülök mert így a game mégtöbbet fog kutatni, valszeg egész midgartot bejárhatjuk majd. Aj istenem de örülnék végre olyan hírnek hogy magyar felirattal jön ha már only ps
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...