Final Fantasy VII Remake - Xbox One-ra is?

Az Xbox Germany Facebook-oldalán felbukkant egy mostanra már eltávolított videós marketinganyag, ami szerint az eddig csak PlayStation 4-re bejelentett Final Fantasy VII Remake Xbox One-ra is meg fog jelenni.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
#3: Az is only ps is kamuduma, siman jonni fog kesobbboxra meg pc-re is, csak a Sanyi hozzajuk vagott nemi lovet az idoszakos exkluzivitasert.
#4
#2: Az SE konkrétan a legalja.
Drakengard 3ból pl képesek voltak kivágni a japán szinkront és eladni DLCnek, és megtoldani meg vagy 20 cashgrab dlcvel miközben a játék egy érdemi patcht se kapott, a gyenge grafika mellett meg képes egyszamjegyure zuhanni az fps nem is ritkán.
#3
Azt mondták hogy az első része lesz olyan hosszú mint az alap játék. Én amugy ennek örülök mert így a game mégtöbbet fog kutatni, valszeg egész midgartot bejárhatjuk majd. Aj istenem de örülnék végre olyan hírnek hogy magyar felirattal jön ha már only ps
#2
#1: Gusztustalan amit a SE csinal az elmult evekben, nem megnyirbalni kene hanem hozzakene adni.
Mintha azt is nyilatkoztak volna, hogy a sztorit is atirjak 1-2 helyen, nekem van egy olyan erzesem, hogy egy bizonyos karakter sem fog meghalni ott ahol megkene, csak hogy feltubozzak vele egy kicsit az eladasokat.
#1
Nekem az egész ide büzlik a lehúzástól azzal hogy epizodikusra darabolják azzal a szöveggel hogy jaj túl nagy lenne. Egy PS1 játék tartalma 1997böl, ami így is meg lesz nyírbálva pl. én esküszöm veszek Cryteknek 20 év gamepasst ha bent marad a crossdressing rész is.
Aztán majd kiadják 4x60€ áron mert hogy minden epizód teljes áras lesz az is tuti.