Idén biztosan nem kap ráncfelvarrást a Switch

Most, hogy a Nintendo Switch Lite bemutatkozott, adja magát a kérdés, hogy megkaphatjuk-e idén a Switch korábban szintén pletykált "Pro-kiadását" is. A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser lehűtötte a kedélyeket.

Tegnap váratlanul bemutatkozott a Nintendo Switch egy új változata, a Nintendo Switch Lite, ami tulajdonképpen kézikonzollá varázsolja a hibrid masinát. A korábbi szóbeszédek szerint a Nintendo nem áll meg itt, és még idén bemutathatják a Nintendo Switch Prót is (vagy legyen bármi is a neve), ami lényegében a Switch egy felturbózott kiadása lesz.

A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser egy, a CNET-nek adott interjúban azonban kijelentette, hogy nem terveznek ilyet, így idén csak a Lite lesz az egyetlen gép, amivel előrukkolnak. Mindez válasz volt a The Wall Street Journal márciusi írására, amiben feltételezték, hogy az olcsóbb Lite mellett készülhet egy felturbózott Switch-kiadás is.

Más források szerint egy visszafogottabb előrelépés lenne az új Switch-modell, ami a tervek szerint a processzor terén fejlődne leginkább; nemcsak gyorsabbá válna a konzol valamivel, de az energiafogyasztása is sokat javulna. Ezekből a tervekből azonban idén biztosan nem lesz semmi.

2 komment - szólj hozzá!