Modern Warfare - részletek a Gunfight játékmódról

A Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módjának bemutatója csak augusztus 1-jén lesz esedékes, de az egyik újdonságról, a Gunfightról már most is kiderült néhány fontos részlet. A hajtás után akcióban is villant egyet a játékmód.

Az Activision népszerű streamerek bevonásával rántotta le a leplet a Call of Duty: Modern Warfare egyik újdonságáról, a 2v2 elleni összecsapásokra kihegyezett Gunfight játékmódról. Az új lehetőség a sorozat védjegyének számító pergős online szekciót igyekszik még gyorsabbá tenni.

A játékmódban összesen hat kört kell majd lejátszanunk, és minden második körben más és más fegyvereket, illetve kiegészítőket kell használnunk, ezzel kiegyenlítve az erőviszonyokat. Vagyis lesz egy elsődleges és másodlagos csúzlink, ami mellé kapunk egy taktikai gránátot, például villanógránátot, illetve egy sima gránátot.


 

Emellett minden második körben pozíciót is váltanak a kétfős csapatok, ráadásul ha a játékidő utolsó 40 másodpercében egyenlő az állás, akkor megjelenik egy zászló a térképen, aminek az elfoglalása jelenti majd a küzdelem végét. Ha ez senkinek sem sikerül, akkor az dönti el, ki lesz a győztes a ráadásban, akinek a legtöbb élete van. Ha ez is megegyezik, akkor döntetlennel végződik a kör.

A térképek is a játékmódhoz lesznek igazítva, így még Call of Duty-mércével is kicsik lesznek a helyszínek. Egyelőre három pályáról tudni, hogy játszható lesz a Gunfightban: ezek a King, a Pine és a Stack nevet viselik.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A multiplayer módot augusztus 1-jén leplezik le.

34 komment - szólj hozzá!