Modern Warfare - részletek a Gunfight játékmódról

A Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módjának bemutatója csak augusztus 1-jén lesz esedékes, de az egyik újdonságról, a Gunfightról már most is kiderült néhány fontos részlet. A hajtás után akcióban is villant egyet a játékmód.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#34
#23: Miért kéne elérnie? Ott a pelda,hogy mennyit számít a grafika és mi számít valójában. A cod latvanyban messze van egy crysistol,bftol mint ahogy a ku.arondatol is. Hozza a minimumot ami terszik nem tetszik nem ronda. Van szebb,de nem ronda.
#33
#26: Higy tudna venni licenszet,ha az ea felvásárolja őket? Nflt szabályosan ki is vásárolta,mert a konkurencia 2k sorozat jobb volt. Nhl,nba az egyetlen liga amelyik azt vallja bárki csinálhat, ha fizessen. Nem adnak exkluzív jogokat.
#32
Kimoderált üzenet
#31
#24: Ja az ugyanaban az évben megjelent battlefield 4-nek, azért volt a beceneve bugleffield, mert olyan jól sikerült! Igazad van azt a szintet(pince) soha nem fogja elérni cod!
#30
Kimoderált üzenet
#29
#28: Tekezdtél ordas faszságokat leírni mert meg merték szólni a Codot, nem fordítva.... Nem fikáznak. Kritika volt, erősen jogos. Egy fanboy van itt, te...
#28
Komolyan mondom! Ennyi bf fanboyt! Minek jöttök ide fikázni! Menjetek rombolni a bf-be másban úgyse fogja soha felülmúlni a codot! Amúgy meg nem lenne rossz a bf, ha kicsit összeszednék magukat és végre egy normális sztorit csinálnának! De tudom most az jön ez egy multis lövölde és nem single! Akkor nem kell beleerőltetni!
#27
Kimoderált üzenet
#26
#24: Amennyi lóvét hozott már a cod sorozat évről évre ,hogy abból egy ferrari motort is alá pakolhattak volna, de inkább a nyereséget lehúzzák a számláról ,motorra meg nem koltenek, csak a reklámra, szánalom.
Ahogy a PES nem fog venni licenceket az életbe, úgy a cod se kap új motort.
#25
#24
Köszönjük, ide böfizted a kötelezőt, de az lemaradt, hogy a régi codosok már rég átigazoltak a respawnhoz! Máskor figyelj erre oda jobban!
#24
#7: Remek humorista lenne belőled, a WW2 hol volt szép? Ha az szépnek számít akkor a Crysis 3 pedig mai napig lélegzetelállítónak. Hiába van a codnak elavult motorja, attól még nem lesz szép, és a grafikához képest gigászi a gépigénye. A Battlefield szintjét a cod soha az életbe nem fogja elérni, pedig a BF pályái sokkal nagyobbak, és rombolhatóak, a Cod ghoston mai napig nevet az egész világ, nem csak azért mert olyan ronda mint a k. élet, hanem a promó videói miatt is.
A codot tényleg nem fogja sose utolérni, azért se mert a kis gyerekek számára könnyen befogadható a cod, pláne a mézeskalács emberkés skinek után.
#23
#7: Nem azt mondtam hogy ronda, de a szép nem ilyen. Az pedig SZÁNALMAS hogy gigászi bevételek után is csak egy jó szívvel közepesen kinéző játékra futja, pedig sokkal több pénz jön be a Codból mint a Battlefieldből, de a COD talán még 5-8 év múlva se lesz képes elérni a Battlefield V szintjét, ami azért nevetséges.
A Crysis 3 szintjét azért még mindig nem sikerült elérni.
#22
#20: Új ez... Már hozzák a BF3 szintet. Majdnem.
#21
#19: Maradt még vagy mind odalett? :) :)
#20
Ez mitől új motor? Ugyanúgy néz ki, mint eddig
#19
#10: "A battlefield csak egy túl hypeolt sorozat, ami kullog a cod mögött, de utolérni sohase fogja! Ahhoz a dice- nak meg kellene tanulni játékot meg grafikus motort készíteni..."

Menj a picsába... az orromon jött ki kávé...
#18
#16: Nem folytatom! Legyen igazad!
#17
Hamarabb írják be Neptunba az összes jegyem, mintsem hogy nyugodt kommentszekció legyen itt
#16
#15: Hol latsz idegességet? Ez a síró zsepis duma a mániád? Nem először látom tőled. :) Tudom hogy fáj az igazság, de faszságokat írtál le. Ha akarod folytasd nem számít. :)
#15
#14: Ha nem vagy fanboy miért lettél ilyen ideges? Fogadjunk még sírtál is! Adjak zsebit???