Marvel’s Avengers - ismét zárt ajtós bemutató lesz

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 12.
  • Hír
Link másolása
Egyelőre nagyon titkolózik a Crystal Dynamics csapata a legújabb Marvel-játékuk kapcsán, hiába lesz ott a játék az idei Comic-Conon, az internet népe ismét gameplay videó nélkül marad.

Pár napja boldogan számoltunk be arról, hogy a Marvel’s Avengers is ott lesz a San Diegó-i Comic-Conon, és reménykedve vártuk, hátha levetítik azt a videót, amit az E3 során zárt ajtók mögött csupán a közönség egy kisebb része tekinthetett meg.

A legújabb fejlemények szerint azonban ismét csalódnunk kell; noha a rendezvényen tényleg bemutatásra kerül egy játékmeneti videó a Marvel’s Avengersről, azt kizárólag a rendezvény H csarnokában várakozó látogatók tekinthetik meg, online közvetítés ezúttal nem lesz.

Persze a megjelenésig még sok idő van hátra, ám az így is aggasztó, hogy a nagyközönség számára még mindig csak meglehetősen kevés információ látott napvilágot a játékról, ráadásul a hivatalos előzetestől sem igazán lehettünk elájulva.

A Marvel’s Avengers 2020. május 15-én rajtol el PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Google Stadián.

3.
3.
kirschakos
Rühellem az ilyet. Oké, hogy jutalmazzák azokat, akik oda mennek, de a rendezvény vége után igazán nyilvánossá tehetnék az ilyen bemutatókat.
2.
2.
hedzsooo
Hát a helyükben én sem mutogatnám sajnos nagyon másoknak.... Az E3-as kis bemutatójuk már éppen eléggé lelombozó volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...