AC: Odyssey - a Ubisoft lecsap az XP-exploitra

Az Assassin's Creed: Odyssey Story Creator módja remek eszköznek bizonyult arra, hogy a játékosok rengeteg tapasztalati pontot szerezzenek pillanatok alatt. A Ubisoft most lakatot tesz erre a kiskapura.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
#10: Kár, mert hihetetlen tartalom van benne.
A fejlesztők megérdemlik azt a pár eurót azért a játékélményért amit nyújtani tud.
#10
#5: Magyarul azokat,akik továbbra is kihasználják,nem azokat akik eddig kihasználták.De lényegtelen,mert eddig szerintem sehova nem írták le,hogy hogy játszhatsz egy single játékkal.A legnevetségesebb,hogy a R6-ben,ami egy multis játék,abban nem kezdenek semmit a csalókkal.Múltkor volt az IQ,Clash glitch,meg a claymore és a pajzs fejre rakás és megoldották azzal,hogy a 2 karaktert és eszközt zárolták.
A napokban gondolkoztam rajta,hogy megveszem ezt a játékot,mert az ultimate a humble bundle-n most 10-11 ezer(35 euro ha jól emlékszem),de ezek után lehet,hogy maradok a kalóz verziónál.
#9
A fogyasztoi tarsadalmunk egy termeke, ez az ubi. Ameddig van ertelme csinalniuk ezeket az aljas huzasokat, addig csinalni is fogjak. Ne tegyunk ugy, mintha mi sem hasznalnank ki ez ilyen dolgokat, barmennyire is kocsog dologbak tartjuk. A penznek nincs szaga.
#7
Kukiszoft. Sokan játszanak a csapnivaló játékaikkal, és én nem értem, hogy miért.
#5
#4: Ja varjatok, ugy tunik, csak a GK nem tud forditani. A Ubi blogjan ez van: "We will be sanctioning those who continue to willingly and intentionally misuse the tool." - azaz nem a hetkoznapi usert, hanem a farmolo kuldik keszitoit fogjak szankcionalni. Ez rohadtul nem ugyanaz.
#4
Az meg oke, hogy elrejtik oket stb, de ez mi? "az ezeket továbbra is kihasználó játékosok pedig (eddig konkrétan nem meghatározott) következményekre számíthatnak majd." - WTF, Ubi? Szankcionalni akarja egy SINGLE player game jatekosait? Azert ehhez tenyleg kell pofa.
#3
Szaros uborka
#1
Jajj, csúnya játékosok, nem akarnak az Ubinak fizetni az XP Boostért, inkább megoldják...csúnya csúnya játékosok!!