Nyolc játékot foglal magába a The Dark Pictures

  • Írta: szlav
  • 2019. július 12.
  • Hír
Link másolása
Az Until Dawnért felelős Supermassive Games valami igazán komolyba vágta a fejszéjét. a The Dark Pictures-antológia történetcsokra a Man of Medan után még hét másik játékon is átível majd.

Augusztusban érkezik a The Dark Pictures-antológia első epizódja, a Man of Medan. Az Until Dawn készítőinek legújabb horrorjátéka a későbbiekben több epizóddal is kiegészül majd, ezekre azonban érdemes egy láncot alkotó sorozat részei helyett önálló, külön játékokként gondolni, hiszen a darabokért más-más írók, rendezők és fejlesztőcsapatok felelnek majd, a játékmenet viszont többé-kevésbé megegyezik majd.

A történet sem alkot egy összefűződő egységet - mindig más karakterekkel, más helyszínekkel és nagyban eltérő szituációkkal találkozhatunk majd. Egy közös kapocs azonban mégis lesz köztük: a Curator, egy misztikus figura, akit leginkább a Twilight Zone, vagy a Mesék a kriptából narrátoraihoz hasonlíthatunk.

Az IGN egy interjú erejéig elkapta a Supermassive Games elnökét, Pete Samuelst, aki néhány igen érdekes részletet mesélt el a játéksorozatról. "Egy nyolc játékon átívelő tervünk van, a játékok közt viszont csak a Curator lesz az állandó kapocs. Minden mást, a történettől kezdve a karakterek nézőpontjáig igyekszünk meglepetésnek tartogatni."

A Curator történetét tehát már jó előre eltervezték, de a további epizódok sztorija is javában alakul már. "Minden epizóddal meg akarjuk lepni a játékosokat. Amikor bejelentjük a második játékot, az lesz a célunk, hogy valami olyat mutassunk, amire a rajongók végképp nem számítanak, már ami a témát, vagy a műfajt illeti. Ugyan ez lesz a harmadik résszel is. Már előre elterveztük mind a nyolc felvonást."

Az interjú során Samuels azt is elárulta, hogy a jelenlegi tervek szerint évente átlagosan két részre számíthatnak azok, akik bátran elmerülnek majd a The Dark Pictures világában. A Supermassive berkei alatt dolgozó csapatok jelenleg is több epizódon dolgoznak párhuzamosan, így remélhetőleg a Man of Medant fejlesztő teamnek is jut majd egy perc arra, hogy fellélegezzenek az epizódok közt.

2.
2.
crytek
Extra game!

#1: Ha technikailag megoldható lesz garantált, hogy magyarítják!
1.
1.
h.jozsa
Magyar felírat jó lenne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...