Márciusban érkezik a Konami retrokonzolja

A Konami támasztja fel a TurboGrafx-16/PC Engine konzolt, az új retromasina jövő márciusban kerül majd boltokba 50 előretelepített címmel. Fény derült az árazásra és a pontos játéklistára is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#76
#75: Elbasztuk/tam a "minekezést" meg a "nólájfozást"? Sajnálom.
#75
Létezik olyan hír ezen az oldalon, amin 10-nél több komment van, és nem megy át a kommentszekció offtopic veszekedésbe?
Retro konzolról szól a hír, és addig csűrtétek-csavartátok az egész témát, hogy valahogyan szépen, lassan politikai diskuráció lett belőle. Az igen. Bravo GK community. xddd
#73
#72: Te beszéltél merkelisztánról. Gondolom nyálazva olvastad az örömhírt, ami magyarul szólt mindenféle migráncsnak, hogy itt nem vehetik el a munkát... Majd úgy 80 milliárd forint minusz után, amit a hozzád hasonlók informálására költöttek, és 3 évvel később 35000 el több migráncs van itt, akik többek között olyan munkát végeznek, amit szinte bármelyik közmunkás el tudna kis túlzással. Amúgy van statisztika arról is, hogy ezeknek hány százaléka van itt munkavégzés miatt, hát nem annyian mint gondolod. :) Te is jól tudod (vagy ha tényleg ilyen buta vagy, akkor bocsi), hogy én végig arról írkálok, hogy mi történik a "migránsválság" óta, amióta minden szájbatekert propaganda arról szól, hogy megvédünk mindenkit, nem vehetik el a munkát stb. Erre jössz 10 évvel ezelőtti számokkal (amiket simán behozunk amúgy jövőre, úgyhogy mindegy).

És még te próbálsz cinikus lenni... A hírportálos rész is... Kib*szott buta vagy sajnos. :)
#70
#69: Én mondtam hagyd a francba, tipikus jellegzetes agyhalott narancstroll.
Mindenki ballibsi, Fletó haver, meg minden egyéb aki egy picit is átlát a narancsködön.:)
Jól bemutatja a narancsos szavazóbázis értelmi képességét hogy egy ilyen millióreges beteges alak a szavazójuk.:)
Kár bele a szó.
#69
#66: Ezt a témát elengedem, mert látom nincs kivel, olyan mint mikor cryteknek mondom, hogy miért bajos amikor piaci szereplőket férgez és patkányoz.
#68
#67: Mondjuk az lehet, látod....
#65
#63: Nem a trieszti kikötőt vette meg, te raklapagyú, hanem egy 300 m-es partszakasszal rendelkező területet... :) Amúgy jól látszik a szervilizmusod már azon is, hogy kb. mindent kisebtűvel írsz, kivéve a Magyar Államot, ami egyébként kisbetű kéne legyen... :D
#64
#61: 2015-ben, amikor nekifogtunk megvédeni mindenkit, ez 145 968 volt, 2017-ben 151 132, 2018-ban 161 809 és 2019-ben 180 773... :) Mit nem értesz? Nem fogod fel, hogy nem az érdekes, hogy 2009-ben mennyi volt, hanem hogy 35000-el nőtt amióta milliárdokat költünk arra, hogy ide nem jön senki és nem vehetik el a munkát? :)
#62
Nekünk amúgy arab migrans se kell, megvan a házi tenyészetünk a szubhumánokból.
#60
#59: Mindegyik arról szól, hogy amióta hadat üzentünk a "Merkelisztáni politikának", amit ugye te emlíettél, azóta több külföldi tartózkodik az országban mint előtte. Sajnos te ezt nem érted. A többit meg hagyjuk is... a chauchesku az a csivaváknak valami rokona amúgy?
#58
#57: Az a baj, hogy emlékszem, Fletó idején még azzal nyugtattam magam, hogy "lassan kihalnak" ezek a szavazók. A vén, naftalinszagú komcsi nyugger horda. Erre b*zdmeg... Többen vannak és nem csak nyuggerek. Csoda, ha az ember inkább menekül valami számítógépes világba, ahol 71-72%-nyi ember szavaz Gyurbánra egy EP választáson?
#57
#50: Nincs. Menj ki a nyugatihoz fogj egy kamerát és forogj körbe..:D
Hagyjátok, elvetemült narancsivadék troll akit ide evett a franc hogy keserítse az oldal életét a millió és egy regjével. Annyira nincs itt migráááncs hogy a nagyvezérnek kellett annó előadni a meseszöveget miszerint akiket befogadtunk megálltak a határon,kopogtattak....:D Halkan jegyzem meg a V4-ek közül ez az ország fogadta be a legtöbbet.... A kötvénybizniszről nem is beszélve ugye... Persze az ilyen mosottagyú kreténeket kilóra meg lehet venni ezzel a "megvédjük az országot" mesével.

És mit ad isten megint előkerül egy friss reg aki próbálja alátámasztani a mondandóját Kunhalmi Pacsirtának pooont mint a múltkor mikor éjjel kettőtől reggel 8-ig vagy 40 komment tünt el - pont ilyen helyzetből.

Hagyd a búsba, hiteltelen troll, ismeri az egész oldal.
Még mindig csak ezt tudom mondani,felesleges az ilyen beteges ember felé a többoldalas kommentgyártás:
https://imgur.com/a/uXfdk