Mortal Kombat 11 - így fest majd Nightwolf

  • Írta: szlav
  • 2019. július 14.
  • Képek
Link másolása
A Kombat Pack egy újabb harcosát mutatta be Ed Boon Twitteren. A Mortal Kombat 3 óta ismerős Nightwolf mindig is az Earthrealm egyik leghatalmasabb harcosa volt, s habár korábban már életét vesztette, most újult erővel csatlakozik a csatához.

A legendás verekedős játék atyja, Ed Boon nemrégiben Sindelről mutatott képet, most viszont a Kombat Pack egy újabb harcosát, Nightwolfot csodálhatjuk meg.

Az ismét csak Twitteren közzétett fotó persze nem sokat árul el az Earthrealm veterán harcosáról, de jó látni, hogy a 2011-es Mortal Kombatban elhalálozott sámán újra az élők sorát erősíti. Mindenesetre az biztos, hogy lesz egy-két keresetlen szava Sindelhez.

Az összesen hat karaktert tartalmazó Kombat Pack felét így tehát láthattuk már. Shang Tsung, Sindel és Nightwolf után Spawn látogat majd el a Mortal Kombat univerzumába, a pletykák szerint pedig a Gonosz halottból ismert Ash Williams és a T-800-as Terminátor követheti őket.

A Mortal Kombat 11 PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen jelent meg, a 40 dollárt kóstáló Kombat Pack pedig mind a négy platformon elérhető.

3.
3.
PrimYaz00
#1: Max Fujin-t fogod, ninják akiket felsoroltál már shang tsungban vannak és nem voltak a kiszivárgott karakter listán sem, ami eddig pontos volt.
2.
2.
Gerzson95
Zavart indián visszatér. XD
1.
1.
strike19
Hol maradnak a Ninják? (Ermac, Reptial, Rain)
Vagy még Fujin ,Reiko ezeket a karaktereket látnám szívesen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...