A Microsoft törli az inaktív felhasználói fiókokat

A rengeteg PC-s és xboxos felhasználónak köszönhetően valószínűleg számtalan fiók ül parlagon, teljesen kihasználatlanul. A Microsoft hamarosan megtizedeli azokat az accountokat, ahova legalább két éve nem léptek be.
  • Írta: szlav

Kommentek

#16
Nekem van egy régi fiókom ilyen GFWL játékokhoz, mint resi 5, meg ilyenek. De egyszer csináltak egy akciót, hogy ezeket a GFWL játékokat be lehet váltani steam-en. Nekem még a Batman Arkham Asylum is GFWL volt. Mindegyiket beváltottam Steam-en. Most azt mondom, hogy új accom van, azon mennek a game pass, meg ilyen dolgok a rendes windows-al (anno torrentes activatoros windows-om volt), és hát tököm sem bánja, ha törlik a régit. Le vannak írva a bejelentkezési adatok a szent noteszben, de nem nekem kell odamenni és törölni a tök felesleges adatot.
#15
#14: Mi történt, minden $1 fölött van :'(
#14
Ne legyetek inaktivak elindult boxon a nyári sale... Sikerült alulmúlni a steam salet is :(
#12
#3: Igen, szerinted...
Szerintem meg igenis inkorrekt az előzetes értesítés nélküli törölgetés.
#11
Háááát, ez sokkal inkább védhető, mint a kötelező pin / biometrikus azonosítás amit be akarnak vezetni... Nyilván az '1234' -es pin sokkal erősebb lesz, mint az 'asdf1234' jelszó . :) A biometrikus azonosítást meg aki eddig sem használta mert felesleges vagy paranoiás, az ezután sem fogja...
#10
Törölt felhasználó
Nekem pl külön email címem van az xbox profilhoz szóval,ha nem használnám évek óta akkor nagy értelme lenne oda küldeni egy értesítést:)
#9
#7: Ez fura, hogy te beszélsz a kommented után balfaszságról! Godach csak annyit írt, hogy pc-n is be tud lépni és akkor nem törlik a profilját! Biztos, hogy nem fognak minden embernek értesítést küldeni, aki már évek óta nem használja a profilját!
#6
#5: PC-n is be tudsz lépni. Eddig úgy tudom senki nem halt bele.
#5
#3: Az előző genben Xbox-om volt, a mostaniban PS. Jó lenne, ha nem törölnék, mert a következő genben nem tudom előre megmondani, hogy melyik lesz. De addig minek lépegessek be, amíg PS van?
#4
Törölt felhasználó
#2: Ezen mi nem korrekt? Ha valaki hasznalni akarja csak be kell lepnie egyszer. Ja hogy el se jut hozza a hir? Akkor hidd el, nem akarja hasznalni.
#3
#2: Szerintem ha valaki két évig be se lép, nem igazán érdekli az account sorsa.
#1
Single játékosként ha az enyémet le is törlik semmit nem vesztetem. Majd csinálok másikat. Bár ha jól emlékszem a 360-hoz kellet egy local profil azzal sosem voltam online. A one-éval voltam, mert hogy az FH 2-hőz lehúztam ezt azt.

Majd meglátjuk mi lesz.