50 perc a Ghost Recon: Breakpoint társaságában

Ha már ti is alig várjátok a Ghost Recon-széria következő felvonását, akkor feltétlenül nézzetek bele a Breakpoint legújabb játékmenetébe. A bő 50 percnyi videó többet elárul, mint bármennyi szó.
  • Írta: szlav

Kommentek

#16
Hát, sajnos a legnagyobb problémámat az ilyen játékoknál ami az ostoba AI, azt itt sem javitották.
Ez az AC: Odyssey és a Far Cry 5 után, most meg a Divison 2 alatt is újra és újra beigazolódik.
Amit meg pl. itt 17:20-nál lehet látni, ahogy a fejbe lőtt tank csak áll tovább és nézelődik amig több lövéssel le nem szedik az eléggé kiábránditó.

Az AI-t kellene talán fejleszteni, nem csak egy újra skinezett Wildlands-ot kiadni.
Szánalmas...
#15
Szia FrankBlack!
Egèsz jò stratègiàt vàlasztottàl, ìgy valòban èlvezhetőbb lesz szàmodra a RED 2! Prològus utàn is lehet fickàndozni egyèbkènt, igaz akkor meg pl nem lehet bankot rabolni valami miatt, plusz jò pàr mellèkküldi elèrhetetlennè vàlik... szòval az sem teljesen jò megoldàs. Ùjrakezdès a megoldàs màs elvek alapjàn, jòl csinàlod. :)
#13
#12: Szia Oldman

Én nem birnám idegekkel :)
Igen, sajnos végigvittem. Azért sajnos, mert a sztori chapter 3-nál nagyon elkapott, és szinte végigrohantam a játékon. Nagyon jó volt, de nem sok mellékes dologgal foglalkoztam közben. Úgy voltam vele, hogy majd ha a story completed akkor… Most újrakezdtem chapter 2 elején egy mentésről, és ezúttal lassabban haladok, rengeteg egyéb mellékes dolgot is megnézek, megcsinálok, nem csak a sztorit. És ezúttal rosszfiú vagyok :) Első végigjátszásra nagyon becsületes voltam, de most nagyon rossz vagyok, max bounty a fejemen, és így van sok lövöldözés, akció, adrenalin is rendesen.
#12
Zisten!
Igaz, sok javìtàs utòlagosan tette jobbà a Ghost-ot!

FrankBlack!
Èn a legnehezebb fokozaton ùjrakezdtem kb 3-hete, eddig egèsz jòl bìrom idegekkel. :) A Ghost mòdot màr nem erőltetem, esèlyem sincsen 12-òra jàtèkidő utàn èletben maradnom, mindig elvèrzem. A western lovaglàssal hogy àllsz? Vègigvitted mostanra?
#11
#10: +1 minden szavaddal egyetértek, én is így vagyok vele. Nem tetszik. Sztem marad az első rész, ezt meg sajnálom, de úgy tűnik nem lesz nyerő. Nem baj, úgyis szeretek újrajátszani sok mindent. GRWL harmadik karakter is indul akkor a Breakpoint helyett
#10
Amennyire szerettem a GR Wildlands részt... ez kb. akkora csalódás.
Kíváncsian várom bekerülök-e a béta tesztbe, mert az alfa baszottul elvette a kedvem és amennyire negatív visszajelzéseket küldtem nekik a teszt kérdőívnél lehet nem kapok újabb lehetőséget. :D

- Leginkább az érdekel, végül beletették-e az AI társakat. Mert ebben a részben, ha egyedül akarom végigvinni, akkor egyedül is leszek és nem lesznek AI csapattársaim. Csak ha COOP-ban lehet 4 fős csapat Single-ben nem. (mint a Division-ben.)
- Gondolom, mivel a táborhelyek ahol a játékosok rohangálnak is teljesen a Division-re épül (a Wildands résszel ellentétben) gondolom állandó online kapcsolatot kér majd... sajnos.
- A másik ami érdekelne, hogy a fegyverek szintjének lesz-e végül értelme, mert az alfában nem volt. A lvl14-es AK47es ugyanolyan tulajdonsággal bírt, mint a lvl20as... akkor mi értelme is a szinteknek. :D

Sajnos ez a túlzott DIVISION vonal, ami baromira zavar és elveszi a kedvem ettől az egész résztől. Amennyire tetszett a Wildlands ezt pont ellentétesen annyira nem veszi be a gyomrom. marad 20ezer másra. van mire költeni még szerencsére. :P
Persze még a béta meggyőzhet, de ezeket látva kétlem.
Egy újabb kedvelt sorozatnak inthetek búcsút. :P
#9
#7: Helikopterre az volt a gond, hogy ALAPBÓL amikor kiadták a játékot "használhatatlan" volt. Lehetetlen volt vele célozni.
Sokkal később jött hozzá patch, ami engedte a másik karral a célzást. (szerintem már ki is platináztuk és már a DLC-ket toltuk.)

Más járművel nekem nem volt gondom.
Aki panaszkodott annak nem volt dolga a Just Cause játékkal, na ott valami borzalom volt ez. :D
#8
#1: Ez neked szép? Ez a videó úgy, ahogy van, egy vicc...
#7
Èrdekes, előzőleg sokan szidtàk a helikopterek meg repülők vezethetősègèt, pedig èn egèsz jòl elvoltam velük. A helikoptert kimondottan szerettem vezetni, főleg a nagyobb kivitelűeket, azok komòtosan, de èlethűen mozogtak, ellenben a kicskkel, azok tùl gyorsan reagàltak. A repülők màs tèszta volt, főleg leszàllàsnàl kellett nagyon èsznèl lenni, könnyen odacsaphatta az ember a talajhoz a gèpet. A motor irànyìtàsa egyenesen vicces volt, kicsi kontroller mozdulatnàl ( gomba ) szinte 180-fokosat fordult, nem is hasznàltam. Szòval kìvàncsi vagyok most odafigyelte e erre a kèszítők. Shooternèl a stabil 30 fps elengedhetetlen, a Ghost Recon sajnos itt is elvèrzett anno... ( konzoloknàl legalàbbis )
#6
Kìvàncsi leszek a jàrművek, főleg az autòk irànyìthatòsàgàra, mert a Ghost-ban 80%-ban kritikàn aluli volt. Szerettem egyes kisebb kasznijù jàrgànyokat vezetni, azok valahogyan kezesebben viselkedtek, meg a külső kameranèzet kevèsbè tolta bele az arcomba a kocsi hàtuljàt. Volt, hogy sok esetben emiatt nem lehetett làtni az ùt ìveit. A kamera meg azonnal visszakorrigàlt az àltalam vàlasztott nèzet-szögből, nem maradt fixen. Ezt nagy hibànak tartottam, iszonyat kènyelmetlen volt ezàltal a vezetès. Maga a taktikai shooter nekem nagyon bejön mint stìlus.
#4
szerintem unalmas lesz ! a mostani részel is játszottam egy ideig , de aztán mindig ugyan!!!! a küldetés stb már nem kötött le a szép grafika !
#3
#2: Csak megemlítettem hogy mi erről a véleményem, és a szokásos Ubisoftos downgradere kíváncsi vagyok.
#2
#1: Ha cseppet se tudna még minimálisan se érdekelni, nem kommentelnél hozzá. :)
#1
A grafikája egész szép, de azért kíváncsi lennék arra hogy mennyit fog csúnyulni a megjelenésre. Ez az olyan játékok egyike amely cseppet se tud még minimálisan se érdekelni.