Itt a rajongói Resident Evil 3 HD Remaster

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 15.
  • Letöltés
Link másolása
Alaposan átdolgozták az 1999-ben megjelent zombis alkotást, és bár ezúttal nem egy hivatalos felújítást kaptunk, és azért akkora újdonságokra sem kell számítani, mint a Resident Evil 2-remake során, az eredmény még így is látványos.

A Mathieu Philipppe nevű moddernek köszönhetően megérkezett a Resident Evil 3: Seamless HD Project, mely az eredeti játék látványvilágát tuningolja fel új, magasabb felbontású textúrákkal, szebb környezeti és karaktermodellekkel, új menüvel, és még sok minden mással. Mindebből egyébként egy jókora ízelítő is érkezett egy közel 10 perces gameplay felvételnek hála.

Az egészben pedig az a legjobb, hogy a Resident Evil 3: Seamless HD Project 1.0 teljesen ingyen tölthető az alábbi linkről, az indításához nincs is másra szükségünk, csak a játék alapverziójára.

27.
27.
Ps fanboy
#26: Amúgy lentebb f@szságot mondtam, nem is én vagyok retro mókus, hanem láthatóan te.)
23.
23.
TrishtanAG
Ha már REsi 3 moddolás. Valaki a tanuló AI-t küldte rá a játékra, meglepően jó eredménnyel: https://www.youtube.com/watch?v=fSX4w8qUzMM
14.
14.
Ps fanboy
#13: Csak kiegészítés gyanánt. A Revelations első részének sikere alatt nem anyagi sikert értek, erről nem ismerek adatokat, hanem a közönség azaz játékos körében elért sikert értem. Végre azt lehetett mondani, hogy sok év után jött egy Resident, ami méltó a nevéhez, és ez az, amiben a Revelations kettő már annyira nem domborított.
10.
10.
Ps fanboy
#9: Az komoly, én is próbáltam ezeket pont e céllal, de valahogy nálam egyik sem tudta pótolni a gonosz házmester szériát.
9.
9.
godach
#5: Pedig van. Cold Fear, Silent Hill, Obscure...
Én mind az éhségem csillapítására használtam mert nem volt elég a Resident de bevállt.
8.
8.
godach
#3: Én ezzel a résszel kapcsolódtak be, aztán jött a 2 és az első rész. Nekem is hatalmas kedvenc.
Nem igazán csípem a filmeket de a S.T.A.R.SHHHHH azért a második részben odabaszott :)
7.
7.
Ps fanboy
#5: Hát igen, elvitathatattlan, hogy az akkori Resident Evil széria hatalmas lökést adott a játékiparnak, meg úgy általában a játékok komolyabban vehetőségének is. Nem sok olyan játék van, ami ilyen elhivatott rajongóbázissal büszkélkedhet még a mai napig is. Egyébként szerintem a Resident Evil 2 remake is nagyon jól sikerült, látszik, hogy a régi részek legfőképp a kettő szellemiségében készült és nem hódolt be a mai trendeknek, ezért örök hála a Camcomnak, alig várom a harmadik rész remake-jét is.
5.
5.
PS4jacksony
#3: Ma már nem születnek ilyen cuccok ...
Egyszeri és megismételhetetlen a Resident Evil szféra szàmomra a videójátékok aranykora volt...
Ma màr a félkész és semmitmondó agyatlan jàtékokkal van tele a piac ... Alig van történetalapú játék csak daràlj ....Mindent és mindenkit....
4.
4.
GAMEROD
Mielőtt valaki nekiállna leszedni, én úgy veszem ki hogy ez Gamecube verzió amit emulátoron keresztül kell moddolni és indítani.
3.
3.
Ps fanboy
#1: Amúgy tényleg kegyetlen jó volt, én olyan 2003 vagy 2004 tájékán játszottam vele először, de szinte az összes akkori hasonszőrű játékot lenyomata hangulatban, mint vak a poharat. Sőt még a mai napig van egy olyan sajátos hangulata, hogy azt tanítani kéne. )
2.
2.
Ps fanboy
#1: Húúú de várom a R3makejét, csak sajna sanszos, hogy már csak a kövi genben jön.
1.
1.
PS4jacksony
Embertelen jó volt !!!
Régi szép idők ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...