Végleg leszámol a PUBG a csalókkal

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 15.
  • Videó
Link másolása
És a legújabb Inside Look-videónak hála most mi is láthatjuk akció közben, hogy miként küzdenek meg a PUBG Anti-Cheat Unit dél-koreai csapatának fejlesztői a csaló játékosok tízezreivel.

A kulisszák mögötti videóból alaposan megismerhetjük azt, ahogyan egy nagyobb stúdió próbálja felvenni a lépést a csalókkal, hogy biztosítsa a játékosok számára a zavartalan élményt.

Első lépésként az analízissel foglalkozó csapat lép akcióba, akik a tényleges beavatkozás előtt próbálják minél alaposabban kiismerni az új, csalásra alkalmas programot; aztán a hozzá társítható játékbéli szokások, bejelentkezések és különféle statisztikák segítségével egy olyan definiáló mintázatot írnak le, mellyel a fejlesztők által csiszolt, gépi tanuláson alapuló rendszer képes lesz automatikusan kitiltani a csalókat.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds jelenleg PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és mobilokon érhető el.

8.
8.
Juha
Hát, ha ezt tényleg meg akarnák/akarták volna oldani (általában, nem kimondottan PUBG-nál), akkor megoldották volna. Viszont pl. az eladási listákban sem szerepelne évek óta a GtaV...
7.
7.
Mufika
#6: Lásd: európa szét lenne szedve western és eastern blockra, amivel mi pl nem nyernénk valami sokat
6.
6.
Mufika
Ah, ebben egyetértünk, Egy regionlock ami magukat a kontinenseket venné külön egy álomvilág lenne, amitől én tartok az inkább egy annál is komolyabb zár, tekintve (szerintem) a magyarországi csalók SZÁZALÉKBAN esélyesen megközelitik a ruszkikat.
1.
1.
joshfeed
Az tuti, hogy a csalókat örökre kitiltanám és a fiókját is törölném végleg. Sok kis csíra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...