Kötelező olvasmány a Cyberpunk 2077 rajongóinak

Úgy tűnik, a CD Projekt RED-nek jóval több elmesélnivalója van a Cyberpunk 2077 világáról, mint amit egyetlen videojátékba bele tudna sűríteni - még szerencse, hogy készül egy könyv, amiből mindenre fény derül majd.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#5: Túlárazott... :D
Nézz körül akárcsak a bookdepository-n, kb az összes videójátékos artbook ennyiért megy (azok is általában Dark Horse kiadásúak). Én a Prey-én gondolkoztam nagyon sokat, de az is 9e körül szokott lenni, teljesen valid ár.
Ez gyűjtőknek van, nem átlagvásárlóknak.
#9
Ez érdekes, "digital booklet with art from the game" már van az alapcsomagban is, GOG-os rendelésnél pedig "exclusive digital booklet about the game (more details soon)" is jár. Könnyen lehet, hogy ez utóbbi lesz ez a könyv.
#8
Erre azért lesz szükség hogy utólag tisztázzák a sztorit... Gondolom olyan pocsékra sikeredett.... Valami kurvajót akartak de helyette összecsapottra sikeredett. Nem baj majd eladja a marketing... Red dead 2 szagot érzek.... Most már csak a tesztek után merném megvenni a játékot....
#7
#5: Ja igen, az árat elfelejtettem. Persze, annyit nem ér a könyv. 3-4000 forint ami szerintem megéri árban.
#6
#1: De azt ugye sikerült felfogni, hogy nem kötelező megvenni? Lehúzás az, maikor veszel egy kocsit, és eredetiségvizsgálatért, meg átíratásért kisebb vagyonokat kérnek el. Ez a szórakoztató ipar, sokan készítik a játékot, sok embert kell kifizetni, sokat kell marketingkampányra költeni ahhoz, hogy maximalizálják az eladásokat, próbálnak minél többet kihozni belőle és minél teljesebb univerzumot köríteni a játéknak. Nyilván annak szólnak az ilyen, aki nem siránkozik pár ezer forinton, meg aki képes értékelni azt, amit eléje raknak és nem gondolja, hogy lehúzás, mert érti hogyan működik a piac.
#5
#4: Annak én is, de könyörgöm...majdnem 12 ezer forint egy 200 oldalas könyvért? :-D Ne szórakozzunk már. :-D 500-600 oldalas regényekért se kérnek el ennyit, pedig azoknak is tud durva ára lenni. Imádom a CD Project Red csapatát és a szobros kiadást veszem meg a játékból (ez is enyhén túl van árazva pedig), de ez nálam akkor is eléggé meeeh kategória.
#4
#1: Lehúzás avagy sem, szerintem mindig jó ha egy univerzumot könyv formájában kibővítik, mert így több karakternek van súlya, esetlegesen a cselekményeit jobban megérti az ember, hogy ha tudja mi a háttere, és nem csak pár mondatban leírva.
Én szeretek olvasni és épp ezért örülök, hogy adnak ki hozzá könyvet.
#2
Szerintem az elhivatottság és (a mai játék piacon) a minőség mesterei. Az, hogy egy kurvára eladható termék népszerűsítésére, értékesítésére van egy jó üzleti tervük, szerintem nem lehúzás. Ha a végén nem azt kapnánk, mint amit beígértek, akkor mindenképp, de arra szerintem vajmi kevés esély van ismerve a munkáikat.