A rajongók zenéi szólhatnak az új Watch Dogsban

A Ubisoft ismét megállapodott a HitRecorddal, így tíz rajongók által szerzett dal is felcsendülhet majd a Watch Dogs folytatásában. Nem mindenki tartja azonban egyenesnek a kiadó kezdeményezését.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#7: Amikor én a kommentet írtam, ez a bekezdés még nem volt benne. Ettől még a játék übergagyi lesz grafikai szinten, storyval pedig már nem is próbálkoznak.
#8
#6: Rosszabbnak talán nem,mert a Watch Dogs 2 überripacs anarchista műmájer csőcselékét akiket a főszerepekbe raktak nehéz lenne überelni...Csak ettől még jónak sem ígérkezik, az első rész a hibái ellenére teljesen korrekt volt. Azt a szintet ezzel az eddig látottak alapján nem hozzák most se.
Az AC valóban jó irányt vett, sőt az Ubisofté nálam a gen egyik legjobb legszórakoztatóbb játéka a Mario Rabbids (nem is értem), de közben a szemétgyártást is tolják tovább....
#7
#1: "... a Watch Dogs: Legion audiocsapata több mint 140 zenésszel működik már együtt.." Te egyébként el is olvastad ezt a cikket? :)
#6
#2: Az AC-k terén mostanság vlgre mertek újítani, ráadásul a jó írányba de tényleg mondtak már jópár maszlagot több címük esetében is a játék show-k (pl. E3) alkalmával... Szóval előre én sem mernék mérget venni rá, hogy jó/jobb lesz ez a W3 mint az előző 2 része de egyenlőre rosszabbnak sem ígérkezik..:)
#5
#2: +1

#4: Inkább a második.
#4
Ha már lesz Watch dogs 3 jo lenne egy Sleeping dogs 2 is.
#2
Elment minden pénz arra hogy a játékban minden egyes npc-nek külön mozgást,élettörténetet,stílust és kinézetet csináljanak!! :-O

// Az idén is az Ubisoft fogja elvinni a bullshit nagydíjat, majd lesz kék sapka zöld sapka, 6-8 féle mozgásanim az utcai embereknek + 1-2 mondatos történetek...:D
Mellé a karakterközpontú Singleplayer amiben az ember kicsit is átérzi a főszereplőt, gyakorlatilag nullára redukálódik.
Sajnos biztos nem lesz ordas nagy bukás ennyi hazugságot és hype-ot összeharsogva róla...
#1
Spórol az Ubi, mily meglepő. Gondolom egy befutott zeneszerző, vagy akár ismert előadó száma sokszorosába kerülne.