The Witcher-sorozat - az első fotók Keszegről

Habár a Netflixnél készülő The Witcher-sorozatról már több fotót is láthattunk, Geralt hűséges paripáját, Keszeget egészen eddig nem mutatták meg nekünk a készítők. Most két új képet kaptunk, amiken már ő is szerepel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
Most néztem az újabb trailer-t ott van az a farkasfejes medál 1:41-nél.

https://www.youtube.com/watch?v=K2Ahcc4zH54&feature=youtu.be
#16
Szerintem meg teljesen korrekt. Még az ezelőtti lengyel Witchrer sorozat is élvezhető volt, pedig az aztán tényleg budget kategória.
#15
#3: Bocs, de hatalmas rajongó lehetsz, ha pár kép alapján “kihagyod” majd. Szerintem ezért azért meg kéne várni mi lesz belőle, nem azt sasolni pár képen hogy a ló patkója nem olyan mint a játékban. Meg hogy ilyen alakú bokor nem is volt....
#14
a játékban nem is ilyen a ló
jó nagy szar lesz ez is :(
#13
A medál alapja lehet, hogy kör alakú, de az első könyv borítója árulkodó:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/14/Andrzej_Sapkowski_-_The_Last_Wish.jpg/220px-Andrzej_Sapkowski_-_The_Last_Wish.jpg

Ettől függetlenül én aláírnám, ha a medál kinézete lenne a legnagyobb probléma a sorozattal. Kezdetnek elmegy, hogy Roach a képek szerint nem óriáscsótány lett :).
#12
#10: A könyvben ilyen a medál a leírás szerint, és csak 1 kardod hord a hátán. A másik a lovára van erősítve, és csak akkor veszi le ha vadászatra megy.
#11
#10: A könyvekben csak egy kard van a hátán mindig és az is acél.
#10
miért csak 1 kard van a hátán?
#9
#8: Azért ilyen,mert a könyvből vették az eredeti medált.
#8
valószinűleg azért ilyen a medál és nem a hagyományos farkasfej forma mert nem tudták megoldani hogy ne forduljon mindig befelé,nekem is van egy a witcher 3 gyüjtői kiadásból,nyilván nem hordom de felpróbáltam és egyből befelé fordult,én erre tudok gondolni
#7
#6: Igazad van, nekem is jobban megmaradt a játékból való medál de most ki kerestem azt a részt a könyvből: "-Nálad van a vajákok jele?
Az ismeretlen újra a zekéjébe nyúlt, és előhúzott egy ezüst láncon függő, kerek medált, ami egy vicsorgó fogú farkasfejet ábrázolt."
#6
Egyenlőre én sem tudom, hogy mit gondoljak. A medállal kapcsolatban amúgy ez a verzió jobban hasonlít a könyvben leírtakra. A CDPR medállja az tuti, hogy sokkal jobban néz ki de nem tükrözi valósan a könyvben leírt Witcher medált.
#5
Mondjuk igen, a medál is aggasztó :(
#4
#3: Én még bizakodó vagyok, igaz csak az első könyvnél tartok de nagyon szimpatikus hogy az eredeti művet vették alapul. Maga Henry Cavill jól néz ki Geralt ként és szerintem nem egy rossz színész, valószínűleg még többet bele is ad mivel szereti a műveket. Egyedül a leak elt nilfgaard páncél aggaszt, remélem tényleg megy rá valami utómunka mert ilyen zs kategóriás jelmezekkel elég kontárrá válna az összkép.
#3
Számomra ez sajnos egyre elkeserítőbb! Valahogy az egész olcsónak tűnik (Henry Cavill nem az, de sajnos nem is jó színész). Nagy rajongója vagyok a Witchernek. Meg vannak a videójátékok, a könyvek, és a képregények is, de ezt lehet, hogy ki fogom hagyni. Talán, ha pozitív fogadtatást kap, akkor majd rá nézek.
#2
#1: Ezt találták a kínai piacon.
#1
A medál miért ilyen béna?