Íme, a Control gépigénye és első mellékküldetése

Aki valós idejű sugárkövetéssel szeretné élvezni a Remedy legújabb alkotását, az alaposan felkötheti a nadrágját, el fog kélni az újabb generációs processzorok és a leggyorsabb Nvidia-kártyák nyers ereje.

Kommentek

#12
A Max Payne 1-et leszámítva minden Remedy játék anyagi bukta volt! Miért majd pont ez nem lesz az? Akkor meg nem tök mindegy? :)
#11
Most vagy ennyire bitang lesz ez a játék,ami ránézésre nem úgy tűnik,vagy bazira elfelejtették,hogyan kell játékot optimalizálni.
Az Alan Wake és a Quantum Break nagy kedvenceim,de ezt vagy kihagyom,vagy 300 Ft-ért majd Xboxon pörgetem ki Game Pass-el.
#9
Quantum Brakenek is (asszem 2016os) már kellett az 1060-980Ti szint hogy 60 fps körül szaladgáljon.. Azóta eltert 3 év semi gond ezzel a gépigénnyel
#8
Vicc.
#7
Most vagy az optimalizáció csúcsa lesz a játék, vagy még a One X-en is max 1080p low lesz amit kiprésel....De ez a gépigény..Még a minimum gép is oda vissza veri a jelenlegi konzolgenerációt...
#6
#5: Hozzá teszem, én a maxot 1080p és 60fps-re értem
#5
Minimum gépigénynek ez??? Remedy..Normááális??!
Lehet az én látásommal van a baj, de ennyire azért szerintem nem nagy eresztés. Az RTX meg még nem olyan kiforrott technológia, egy ezért vegyek egy több százezres kártyát(2080). Ha nem megy el maxon az 1070-el a gépemben, akkor kapja be.
#4
Ez mi a pöcs? Semmit nem látok belőle, csak hogy életcsíkokat húznak a képernyő közepére és puffog minden. Hú, ez most nagyon nem fogott meg engem és ez a fajta így megvalósított pofázás sem nyűgözött le előtte. Ha valakinek tetszeik, hát hajrá, én nem tudom mi ez.
#3
Quantum break egy hétvége alatt ki ment. Megérte 200ft-os gamepassel. Ez is jön majd oda, oszt akkor csekkolom. Mg egy 1060 minimumnak , na persze. Nem néz ki ez jobban mint bármely másik játék mostanában amit a kártya ultrán visz.
#2
Vagyis AMD vonalon, a minimum gepigenyhez egy 60ezer forintos kártya kell, az ajánlotthoz pedig egy 250ezer forintos. Nem kicsit nagy ugrás ez? :D Tudják a Remedynél, hogy van a két kártya között pár további modell?
#1
Azért ez nálam még mindig vicc kategória, hogy a valós idejű sugárkövetés csak a 2080-as RTX kártyákon működik jól, a többin vagy szarul vagy kb. sehogy. :-/ A játékra kíváncsi leszek, bár nekem helyenként még mindig picit sterilnek és lelketlennek tűnik, de ne legyen igazam. A Quantum Break is tetszett, pedig a gameplay videók alapján attól se voltam elájulva.