Októberben jön Switchre a Resident Evil 5-6

A megjelenésre nem is kell olyan sokat várni, idén halloweenkor már mindenki belevetheti magát a zombik lepte szafari vérben és rettegésben tocsogó kalandjaiba a Nintendo konzolján is.

A megjelenés pontos dátumáról a fejlesztők egy hivatalos tweetben rántották le a leplet. A Resident Evil 5 átirata tartalmazni fogja az online és offline co-op lehetőségeket, valamint benne lesznek a megjelenés után kiadott DLC-k, a Versus mód és még négy cserélhető öltözék is.

A Resident Evil 6 esetében is számolhatunk majd az összes megjelenés utáni DLC-vel, illetve a négyfős co-op mód mellett egy hat játékosra tervezett kompetitív multit is kapunk. A két játék switches átiratáról készült trailert az alábbi cikkünkben találhatjátok.

A Resident Evil 5 és a Resident Evil 6 is október 29-én jelenik meg a Nintendo eShopban, egyenként 29,99 dollárért, de az igazi rajongóknak lehetősége lesz jókora kedvezménnyel beszerezni a Resident Evil Triple Packot is, mely a két új cím mellett a franchise negyedik részét is tartalmazza 59,99 dolláros áron.

13 komment - szólj hozzá!