Októberben jön Switchre a Resident Evil 5-6

A megjelenésre nem is kell olyan sokat várni, idén halloweenkor már mindenki belevetheti magát a zombik lepte szafari vérben és rettegésben tocsogó kalandjaiba a Nintendo konzolján is.

Kommentek

#13
#12: Ja, igazán lehetne már emberi ára.
#12
#11: Sajnos ez $3.99-ral több, mint ami belefér a büdzsédbe :( Nem baj, majd pár év múlva!
#11
Hamár Resident Evil . A 7. rész msot akciós az USA ms store-ba 4.99$ pc-n is játszható mert play anywhere cím
#10
#8: Addig is volt, csak célzásnál a legtöbb tps-ben. Ők csak rátették fixen ami nem reform volt hanem egy ostoba trend...
Re4-el kezdődött a RE főszéria hanyatlása. Gyenge sztori, gyenge ellenfelek. A harc átment primitívbe, jellegzetesen a gongatásig akciózol aztán mindenki elmegy szinten mozgott az egész. Harmatgyenge volt az első 3-hoz képest, csak újdonságként hatott plusz az hogy gc exkluzívként rajtolt az akkorra népszerű stuff fel is spanolta a népeket. Az 5 még lejjebb ment a 6 már szemét kategória volt, akciójátékot csináltak a 4-el kezdve a túlélő horrorból... Szerencsére az új RE noha belsőnézet, inkább az eredeti trilógiára hajazott, rommá is gyalázta a 4-5-6-ot....
#9
#7: Éppenséggel az egy generációval utána jött Gears-ben sem engedte forgatni a kamerát, mégis élvezhető volt.)
#8
En ertem mit mond, nem a tps mint mufaj, de teny, hogy a kamera kozelebb, vall kozelebe kerult es az eloszor a resi 4-ben volt igy.
#7
#5: Ha a RE4 találta fel a tps-t akkor te valami alternatív valóságból jöttél. Wesker meg egy annyira Zs kategóriás karakter hogy nem lehetett komolyan venni annyira vicces volt.
A RE4 kamerakezelese pedig akkora katasztrófa hogy nekem élvezhetetlen miatta, nem értem miért nem engedi szabadon forgatni.
#6
#5: "A rezident 4 teremtette meg a tps-műfajt."
Ezt te sem gondolhatod komolyan...:D :D
#5
#4: Nagy régi rezidentgonosz rajongó vagyok, de nem hibáztatom azokat, akiknek nem jött annyira be. A 4 és az 5 pedig hiába más, akkor is jó játékok voltak. A rezident 4 teremtette meg a tps-műfajt. Akkorát ütött anno, mint az ólajtó. Jó volt, na. Az 5 meg coopban volt jó. Wesker nagyon nagy buzi volt, simán be akartad verni az arcát. :)
#4
Az igazság csak itthon ennyire hánytatott sorsú a Nintendo.
Amerikai piacon pörög ezerrel.
Egyébként nekem mai napig 4 és 5 a kedvenc resident evil játékom.
A régik nem jöttek be.
#3
#2: Persze. Meg nekem is van olyan játékom, amihez anno gépet kellett venni és most megy telefonon is. Csak egy kicsit meg vannak ezek késve, nem? Persze, hogy nagy siker minden játék Nintendo-ra, de hát nincsenek is rá játékok hiszen. Jó, hogy minden darab gyöngyszem.
#2
#1: Most is jók ezek a játékok ;-)
#1
Jól van. 2009 március 5-én megjelent a Resi 5. Az pont 10 év 4 hónap? Kvázi fiatal koromban jók voltak ezek a játékok és most megjelenik Switch-re? Meg olcsó rezident 4 hozzá? Basszus.... Van olyan, aki csak Switch-en játszik? Meg ilyen coop játékok, mint az 5, meg 6 az új hardver mellett, ami nem dokkolható? Szóval ilyenkor érzem azt, hogy a Nintendo nem nekem való. Vagyis én nem tudom, kinek való.