Száz évet ugrunk a Three Kingdoms új DLC-jében

A Total War: Three Kingdoms - The Eight Princes címen érkező vadonatúj kiegészítőben már egy teljesen új kor teljesen új harcosai fognak minden eddiginél nagyobb és brutálisabb csatákban megküzdeni a Jin-dinasztia sorsáért.

Öt vadonatúj központi karaktert kapunk, akik új képességekkel dobják majd fel a már jól megszokott játékmenetet. Érkezik például Sima Yong, a védelemre és infrastruktúrára fókuszáló hadvezér, aki képes beosztottjai közt felismerni az igazi tehetségeket, így például gyakrabban tudja majd aktiválni csaták után a Man of the Hour lehetőséget.

Az új karakterek mellett jön majd a dilemmákkal és soha vissza nem térő lehetőségekkel kiegészített ranglépési rendszer, illetve a teljes lakosság helyett ezúttal már csak kizárólag a nemesek támogatását kell megszereznünk majd az előrelépés érdekében.

A Total War: Three Kingdoms - The Eight Princes a tervek szerint augusztus 8-án rajtol el a Steamen 9 eurós áron, amit jelenleg az elővásárlók további 10 százalékos akcióval zsebelhetnek be. A játék alapverziójáról írt tesztünket erre találjátok.

0 komment - szólj hozzá!