NHL 20 - videón a játékmeneti újdonságok

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 17.
  • Videó
Link másolása
Megkapta első gameplay előzetesét az NHL 20, melyben a látványos pillanatok mellett belekóstolhatunk a franchise frissen bevezetett újdonságaiba is; az EA ígérete szerint minden eddiginél élethűbb meccsek várnak ránk.

A realisztikusságért pedig nem más fog felelni, mint a Real Player Motion 2.0, mely a játék producere, Ben Ross elmondása szerint olyan szintre emeli a játékosok valósághű ábrázolását, mint amit még egyetlen hokis játékban sem láthattunk. Emellett drasztikus javulás várható a korábbi részekhez képest az animációk terén és a kapusok viselkedésében is, akik nem csak gyorsabbak lesznek, de még jobban is fogják majd magukat pozicionálni.

Az NHL 20 szeptember 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, viszont EA Access-előfizetőként már szeptember 5-tól ráléphetünk majd a jégre. A játék bemutatkozó videójára és első screenshotjaira az alábbi cikkünkben találhattok rá.

7.
7.
pécégémer
PS4-en bétáztam. Maradjunk annyiban, hogy ingyen kéne adniuk. Nem mondanám se szépnek, se élvezetesnek.
6.
6.
DarkLord
Én például úgy vagyok a hokival, hogy nézni tuti nem nézném, de játszani meg baromira szeretem. Régen a Sega korszakban a Wayne Gretzky résszel sokat játszottam. Utána a NHL 99-el. Majd jött a 09 és most, ha kedvem van hozzá , akkor a 17-el nyomom. Szóval ebből kiszámolható, hogy legközelebb kb. 2025-ben fogok új NHL játékot venni :D
5.
5.
zoli023
#3: sajnos tudom hogy 10 éve nincs PC-re, pedig nagyon játszanám. de csak ezért konzolt nem fogok venni... szóval marad a remény, hogy majd egyszer jön PC-re is
4.
4.
B-Shaggy
#3: NFL-ből meg a 08 a tavalyi előtt. Ez is igazán jöhetne :(
3.
3.
razorka777
#1: PC-re a 09 volt az utolsó, ami szerintem mindent elmond.
2.
2.
matthew555
#1: Nagyon jó a kérdés ....
1.
1.
zoli023
Ez mind szép és jó, de hol marad még mindig a PC-s változat? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...