Gears 5 - trailerrel hangolunk a bétatesztre

A hétvégén veszi kezdetét a Gears 5 bétatesztelésének első fázisa, a The Coalition pedig új előzetessel hangol rá. A videó az új Arcade módból is ad egy kis ízelítőt, ami szintén játszható lesz a próba során.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Gears 5 multis tesztelése két fázisban zajlik majd le, az első július 19-én, míg a második július 26-án indul, és egy teljes hétvégén át tart majd. A próba során az Escalation és a King of the Hill módok mellett az új Arcade mókával is futhatunk egy kört, illetve belekóstolhatunk a Bootcampbe és a Tour of Dutyba is.

Noha a játék új trailere a tesztelést hivatott beharangozni, a főszerepet az Arcade mód kapja benne: ez egy új csapatalapú játékfajta, ahol a klasszikus deathmatch-szabályokat egyedi képességekkel rendelkező karakterekkel és a fragek után menet közben bővíthető fegyvertárral csavarták meg. Ja, és ez lesz a Gears-játékok legvéresebb játékmódja állítólag.

A Gears 5 bétatesztelésében a játék előrendelésével vagy Xbox Game Pass-előfizetéssel vehetsz részt PC-n és Xbox One-on is. A végleges változat szeptember 10-én kerül boltokba.

9 komment - szólj hozzá!