Rainbow Six Quarantine - várni kell még a premierre

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 18.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft nemrég üzleti beszámolót tartott a befektetőknek, ahol megerősítette, hogy az üzleti évének negyedik negyedében jelenhet meg a Rainbow Six: Siege Outbreak játékmódjából született vadhajtás, a Rainbow Six Quarantine.

Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy a Rainbow Six Quarantine csak jövőre debütál, a Ubisoft CEO-ja, Yves Guillemot azért most kicsit pontosította, hogy nagyjából mikor is várható a Rainbow Six: Siege Outbreak játékmódjából született mellékszál megjelenése.

A befektetőknek tartott pénzügyi beszámoló alkalmával Guillemot elmondta, hogy a jelenleg futó üzleti évük negyedik negyedének a végéig, azaz 2020 áprilisa előtt biztosan piacra dobják a játékot.

Ez egyébként egybecseng a Ubisoft korábbi terveivel. Májusban ugyanis elárulták, hogy az október 4-én érkező Ghost Recon: Breakpoint mellett három további AAA-játékuk van, ami 2020 januárja és áprilisa között jelenik meg. Ebből az egyik a Gods and Monsters, ami február 25-én debütál, a másik pedig a Watch Dogs: Legion, ami március 6-án érkezik. 

A Rainbow Six Quarantine PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...