Uplay+ - mégsem lesz más az európai kínálat

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 18.
  • Hír
Link másolása
Tegnap még úgy tűnt, hogy az Egyesült Államokban és az Európában élő rajongók teljesen más Uplay+ felhozatal közül válogathatnak majd. A Ubisoft szerencsére tisztázta a helyzetet.

A napokban jelentette be a Ubisoft, hogy az idei E3-on leleplezett előfizetéses szolgáltatása, a Uplay+ több mint 100 játékkal indul majd el, ráadásul a felhozatalban szereplő címek többségét minden korábban megjelent kiegészítővel és egyéb tartalommal együtt kapjuk meg.

A bejelentés után azonban több európai rajongónak is feltűnt, hogy saját országában az amerikai, egyébként megerősített kínálattól teljesen eltérő listát lát csak, ráadásul a játékok többsége nem gyűjtői kiadás, hanem sima, DLC-k nélküli sztenderd változatot takar.

A Ubisoft azonnal reagált a történekre és elárulták, hogy a Uplay+ kínálatában nem lesznek regionális különbségek, a most felmerülő problémát pedig haladéktalanul orvosolni fogják.

A Uplay+ szeptember 3-án rajtol el PC-n (később pedig Stadián is elérhető lesz), a szolgáltatás havi 15 dollárt fog kóstálni. Aki augusztus 15-ig feliratkozik a Ubisoft weboldalán, hozzáférhet majd a próbaidőszakhoz, amely szeptember 3-tól szeptember 30-ig tart majd.

1.
1.
godach
Stadián is elérhető változatot, hogy kell belőni szerintetek mert nekem nem tiszta.
Tehát a Stadianak lesz egy alap előfizetése és ha van uplay+ akkor tud játszani az ember akár gép nélkül, tv-n akármilyen hardver nélkül a stadia alap és uplay játékokkal?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...