GC 2019: Tartalmas programmal készül a Microsoft

A következő hónapban rajtol el az idei Gamescom, amelytől ezúttal sem marad távol a Microsoft. A konzolgyártó egy különleges Inside Xbox-epizóddal nyitja majd a kölni jelenlétét, amit később egyéb programok és sok-sok kipróbálható játék követ.

Idén is Köln ad majd otthont a világ legnagyobb játékeseményének, a Gamescomnak, ahonnan természetesen a Microsoft sem hiányozhat. A redmondiak ráadásul azt is elárulták, hogy mivel készülnek, így kiderült, hogy ők már augusztus 19-én, az esemény nulladik napján bejelentkeznek, méghozzá egy speciális Inside Xbox-résszel, amit a Gloria Theatre-ből közvetítenek és amit a hivatalos Xbox-oldal mellett a megfelelő Twitch, YouTube, Facebook, Twitter, Mixer csatornákon keresztül tudtok majd követni. Ez helyi idő szerint 17 órakor kezdődik.

Ugyanezen a helyszínen augusztus 21-től egészen augusztus 23-ig tartják majd az Xbox Open Doors eseménysorozatot, aminek a keretein belül versenyeket, közösségi eseményeket, különböző beszélgetős paneleket tartanak a rajongóknak. Mindezek teljesen ingyen, belépő nélkül lesznek látogathatóak.

Természetesen az expó helyszínén is jelen lesz a Microsoft, ahol a 8-as hallban terpeszkedik majd el a redmondiak méretes standja, ahol több mint 200 játékállomáson lehet kipróbálni a megjelenés előtt álló játékokat. Többek között olyan címeket visz magával a Microsoft, mint az Age of Empires II: Definitive Edition, a Battletoads, a Bleeding Edge, a Gears 5, a Halo: The Master Chief Collection vagy a Minecraft Dungeons. A külsős csapatok címei közül a Borderlands 3, a DOOM Eternal, az NBA 2K20 és a Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint lehet érdekes.

Emellett Európában most először lehet majd kipróbálni a redmondiak felhőalapú streaming megoldását, a Project xCloudot.

35 komment - szólj hozzá!