GC 2019: Tartalmas programmal készül a Microsoft

A következő hónapban rajtol el az idei Gamescom, amelytől ezúttal sem marad távol a Microsoft. A konzolgyártó egy különleges Inside Xbox-epizóddal nyitja majd a kölni jelenlétét, amit később egyéb programok és sok-sok kipróbálható játék követ.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#35
#9: Sőt, tegyék X-kluzívvá (érted? :)) visszamenőleg az összeset, azzal biztos nagyot kaszálnának!
#34
#32: Az Xbox részleg költségvetése, nem a teljes cégé.
#33
#27: Nem unalmas ilyen erővel nektek is egyet hajtani mint a pereces? Elegem is van már ebből az oldalból itt semmit sem lehet értelmesen megvitatni olyan mint valami óvoda.Ha lehetne törölni a profilom szívesen törölnem, sőt ha admin olvasa nyugodtan törölheti,nem is akarom a helyet foglalni itt. CSAK A PSSSSSSSSSSA CSAK A PSSS
#31
en elbirnek egy xbox scarlett - oculus rift s integraciot!
#30
#27: XD :)
#29
Én is Xboxos vagyok. Sőt, elárulom, hogy májusban váltottam PS4 Proról Xbox One X-re. Kurvajó a Forza, a Game Pass, olcsók a használt játékok stb. Mégis, várok valami nagy durranást.
#28
#5: Én is Xboxos vagyok. Sőt, elárulom, hogy májusban váltottam PS4 Proról Xbox One X-re. Kurvajó a Forza, a Game Pass, olcsók a használt játékok stb. Mégis, várok valami nagy durranást.
#27
#26: És nem unalmas az, ha valakik megemlítik, hogy remélik a MS előáll végre valami normális játékkal, azt úgy éli meg az objektív és elfogulatlan xbox-os szív mintha megujjaznák a macskátokat?
#26
Nem unalmas már minden Xbox hír alatt a Sony popó tisztára nyalása? Mindenki azon játszik amin akar és pont kész, mért kell mindig ezt "ez szar az szar" kommenteket írni?
#25
Nem olvastam a kommenteket m, de fogadjunk :
Bibibi szar az xbox, Bibibi szar a ps
#24
#15: Totál jól beszélsz.
#23
YanezModerátor
#21: 5 ex 5 évre? Most vagy a suliban matek órán a fütykösöddel játszottál kő-papír-ollót a pad alatt, vagy egy másik univerzumból jöttél. Tavaly pl 3 ütős ex is napvilágot látott. Spidey-GoW-Detroit. Úgyhogy remélem a szoni tartja az iramot, de jól írják, évi két valamirevaló ex is már jó ok, hogy az ember péest válasszon, ha az adott szemelynél épp a játékok a döntő ok.
#22
#21: Évente két exet nem nehéz beütemezniük, ahogy eddig sem volt az. Az máris a duplája annak, amit te mondtál, de ki számolja nem igaz...
#21
#18: 5 ex megint megvan öt évre. Nekem elég, én megveszem mint ahogyan most is a következő konzolt. Kérdés, hogy másnak is elég lesz e.
#20
#19: Jogos.
#19
#18: Csak ennyit mondok, Gamepass. Van még kérdésed...
#18
#15: De God of war 2, Spiderman 2, valami új game Guerillatól meg a Naughty dogtól tlou 2 után, aztán ott van épp Kojima is plusz a meglévö PS bázis se kicsi.
Atlust, Vanillawaret és más "kicsiket" nem rakok ide mert az szükebb réteg, de jelen van azért.
Ezek meg olyan címek amikért sokan konzolt vesznek, vagy ha vacilálnak kettö közt ezek döntenek, na meg a barati körben ki min játszik.
#17
#15: Most a micronal egyaltalan nem ezt erzem.Inkabb a generacio elejen az a folenyes szemetlada hozzaallas.Most azert vasarolnak fel studiokat, es uj Ip-ken gondolkodnak. Erzik, hogy a kov genben nem lesz eleg egy remastered master cheef collection es 8 darab forza. :-)
#16
#15: Szerintem te se igyál többet. :)