Edward Furlong is visszatér az új Terminátorban

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A Terminator: Dark Fate is kapott egy panelbeszélgetést a San Diegó-i Comic-Conon, ahol kiderült, hogy a mozi egyáltalán nem finomkodik majd, ráadásul Edward Furlongot is visszahozza John Connor szerepében.

A film panelbeszélgetésének első meglepetése az volt, hogy bár személyesen nem tudott részt venni, egy videóhívás erejéig James Cameron producer is bejelentkezett a Comic-Conra, méghozzá az Avatar folytatásainak forgatásáról. Cameron az új Avatarokról nem árult el semmit, mivel elmondása szerint túl sokáig tartana elmagyarázni, hogy miről lesz szó, az éppen használt technológia pedig annyira következő generációs, hogy "úgysem értenénk".

A Terminator: Dark Fate-ről viszont készségesen beszélt, sőt egy kisebb atombombát is ledobott San Diegóra: bejelentése szerint a moziban Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton mellett Edward Furlong, a Terminator 2 John Connorja is visszatér. Az új film ugye az 1991-es második rész folytatása lesz, a története egész egyszerűen ignorálja az azóta megjelent felvonásokat; a rendezői székben a Deadpoolt is jegyző Tim Miller ül, aki megerősítette, hogy a Dark Fate R besorolású lesz, tehát nem fog finomkodni.

A Comic-Conon emellett levetítettek néhány jelenetet a filmből, ezek egyébként a trailerben látott események voltak, kibővítve. A történet szempontjából legérdekesebb részlet talán az, hogy Linda Hamilton Sarah Connorja (miután az autópályán lerendezi egy vállról indítható rakétával Gabriel Luna terminátorát) megerősíti, hogy az 1991-ben történt események óta terminátorokra vadászik. Hamilton Mackenzie Davis és Natalia Reyes karakterével együtt keresi fel Schwarzenegger T-800-asát, aki félrevonulva él, embernek kiadva magát. Habár Hamilton megesküszik neki, hogy egyszer megöli, Schwarzenegger csatlakozik hozzájuk, hogy megvédje Reyest.

Végül mivel az időutazós téma eléggé felkapott mostanság, és különböző filmek különböző magyarázatokat adtak arra, Miller leszögezte: a Terminátor univerzumában mindössze egyetlen idősík van, aminek egész egyszerűen az az oka, hogy több idősíkkal semmi drámai tétje nem lenne a dolognak.

A Terminator: Dark Fate nálunk október 31-én kerül mozikba.

Update! Tim Miller azóta az IGN-nek pontosította, hogy Schwarzenegger terminátora nem azonos a korábbi filmekével, mindössze egy másik T-800-as modell.

25.
25.
Szelenas
Sikerült kirángatni Furlongot az olvonóból?
21.
21.
delphijos
Azért az tényleg vicces hogy mindig van valami amibe bele kell kötni. Ha fiatal , csinos csaj van egy filmben akkor az “bekefélte” magát, nem elég “tökös” , cicababa , stb... (Hasonlóképp férfi színésznél is, nyálas , stb... ) Ha meg idős(ebb) akkor már mintha bottal járna.... Lehet ez sem lesz jó film, de ennyi info alapján megint röhejesnek tartom a fujjolást... Ja, és egy akciófilbe minek 8 Oscar díjas színész ?
19.
19.
PS4jacksony
#2: Sajna Több mint valószínű hogy igazad lesz....
17.
17.
ZephyrDavid
Van egy tippem John Connor szerepére.
Vagy börtönben van vagy elmegyógyintézetben.
12.
12.
fojesz
Kaptunk egy pontosítást T-800 témában, frissítettük a hírt.
11.
11.
Aanash
A második rész végén a T800 végez magával.
Akkor hogyan vonul vissza emberi életet élni?
10.
10.
Őrnagy
Kicsit már tele a tököm ezzel a sok alternatív jövővel. 20 évvel ezelőtt még eredeti ötlet volt (főleg annak, aki nem olvas sci-fi irodalmat), de mára minden második Netflixes filmsorozat is ezzel erölködik.
9.
9.
vincentvega
Na igen, mintha az olvadt fém nem segítene a fémvázas robot jövőbeni tevékenységének a 3. részben :D
8.
8.
ZephyrDavid
Terminátor 2-ben nem kinyírja magát a T800-as?
7.
7.
Heldengeist
#2: Igen nagy eséllyel igazad lesz. Az előzetesek alapján a célkitűzés az lett, hogy alulmúlják a Genesyst.
6.
6.
Perseus84
Azert az erdekes h a t800-as emberi eletet el :)))
2.
2.
Gykrizsi
Ne legyen igazam, de szerintem ez a film egy rakás szar lesz.
1.
1.
Malackutya
És akkor már csak azt a kolyoan nehezen vehető alak váltó gépet kell lecserélni Robert Patrick-ra,és minden adott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...