Jövő héten két ingyenes játékot kapunk az Epictől

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 19.
  • Akció
Link másolása
Menetrendszerűen futott be az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, amely egy hétig lesz elérhető, utána újabb ajándéknak örülhetünk. A csavar az, ezúttal két címet vágnak hozzánk.

Elérhető az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, amely nem más, mint a Playdead klasszikussá vált platformere, a Limbo. Ha még nincs, egy Epic-account regisztrálása után tölthetjük is, kereken egy hetet kapunk rá.

Utána ugyanis újabb ajándékcsomag érkezik, amely ráadásul két játékot vonultat fel ezúttal: július 25-től a 11 Bit Studios szintén népszerű játéka, a This War of Mine, illetve a csapat kiadásában megjelent Moonlighter tölthető majd ingyen.

17.
17.
crytek
#16: MS kommunity-n kaptam is választ:

"Megértem, hogy milyen bosszantó, hogy az Xbox béta app közbe folymatatos a 0x80070005 hibakódot kapod.

Igen számos felhasználó jelezte ugyanezt a problémát, viszont az egyik talált egy megoldást ami neki segített. Ez pedig a következő lenne:

Nyisd meg a Gépházat a Start menüből elérve, majd navigálj a Fiókokhoz.
Kattints a Bejelentkezési lehetőségekre.
Itt görgess le az Adatvédelmi részhez.
Töröld ki a pipát a A bejelentkezési adataim használata az eszköz automatikus beállításának befejezéséhez frissítést vagy újraindítás után.
Kérlek indítsd újra a számítógépet ezután.

Úgy tűnik, hogy ez a beállítás megakadályozta a Gaming Services alkalmazás megnyítását."

Így már mennek a letöltések
16.
16.
crytek
#15: Semmivel nem probàlkozok. Ha nagyon érdekel rákereshetsz neten, mert ettől hangos kb hogy ez az új ms app egy szemétdomb. Amit a metro exodussal is amit leművel katasztrófa.. Gears of War 5 azóta se jön le...
15.
15.
Perseus84
#14: Hagyd. Mar nem tudja szegeny mibe kapaszkodhat. Probalkozik csak de nem megy neki
14.
14.
hedzsooo
#12: Érdekes, nekem PC-n hibátlanul működik az MS Game Pass, első naptól..
13.
13.
DeKor
#8: Én is köszönöm a rendkívül konstruktív hozzászólást. :)
12.
12.
crytek
#9: Nem mindent szóval aki ezt mondja megint csak hazudik.
Az MS Store azóta is egy fos főleg most kapott a pc egy újabb appot (xbox app) a game pass miatt na az maga a pokol.. Tök jó hogy kihozták pc-re a game passot csak játszani nem lehet kb semmivel mert fel sem engedi telepiteni őket :
11.
11.
Perseus84
#7: Fejtsd ki bovebben mitol szar. Ugy h hasonlitsuk az istenitett steam-edhez.
10.
10.
Ooorky
#6: Ő hoarderként a gyűjteménye elértékteledéseként éli meg a "konkurencia" feltörését (pedig sose ért az 2 fityinget se).

Én az utálatomat azzal fejeztem ki, hogy áttértem PS-re, mint fő platformra, pc-t költözéskor már össze se raktam, elég egy kis i5-ös notebook netezni/nosztalgiázni.
9.
9.
logic5
#7: Te mindent gyűlölsz, mindenki tudja :D Anno az MS Store-al mit műveltél hónapokon keresztül? :D
8.
8.
logic5
#2: Köszönjük a kimerítő kommentet. A Limbo fikázása külön kiemelkedő....
7.
7.
crytek
#6: Bárhol kifejezem a gyűlöletem a store iránt.. ami szar az mindenhol szar nem elég egyszer elmondani
6.
6.
Perseus84
#5: De azert megis megnyitod az osszes hirt es belesz**sz ertelmes kommentet
5.
5.
crytek
Hamarosan 10 lesz annyira érdektelen a store...
4.
4.
Ganzer
Hú a Moonlightert csípem Switchen, legalább pc-re is meglesz.
2.
2.
DeKor
A Limbo volt már ingyenes, szerintem egy erősen túlértékelt játék. Akinek viszont eddig kimaradt a This War of Mine, az mindenképpen repüljön rá, kiváló játék. Akinek az angol nyelv gondot okoz, annak sem kell szomorkodnia, van hozzá magyar nyelv is. Annak idején írtam is róla egy rövid ajánlót, bemásolom, hátha valaki nem találkozott még ezzel a nagyszerű játékkal:

Mielőtt megvettem volna ezt a játékot, kicsit utánaolvastam, így nagyjából tisztában voltam azzal, hogy mit fogok kapni a pénzemért: Elkeseredést, tehetetlen dühöt, reményvesztettséget. El is gondolkodtam azon, vajon kellenek-e nekem ilyen élmények? De a sok dicséret hatására megvettem, és most már kijelenthetem: igen, kellenek nekem ilyen élmények, és mindenkinek kellenének.
A This War of Mine valós, megtörtént háborús szituációkat dolgoz fel a civil lakosság szemszögéből. Itt nem vagy katona, nincs fegyvered, és maximum olyan képességeid vannak, hogy mondjuk jól tudsz főzni. Itt egy senki vagy! De a háború nem kérdezi meg, hogy akarod-e, egyszerűen csak ott van, te meg a közepén. Éld túl!
A játék nagyon kemény. Nincs nehézségi szint, minden olyan, mint az életben. Random kapod a pofádba a durvábbnál durvább eseményeket (kifosztanak éjjel, beléd lőnek, elveszik az utolsó falatodat, stb.) ,így néha akkor is megeshet, hogy a fűbe harapsz, ha amúgy jól játszol. Mint egy háborúban. És amikor azt hiszed, hogy már nem jöhet rosszabb, beköszönt a tél, ami - ha lehetséges - a háborúnál is keményebb.

Az alapfelállás, hogy kapsz három személyt, és egy rozzant viskót. A karaktereidet kell irányítanod úgy, hogy lehetőleg minél többen túléljék közülük a háborút. Éjszaka guberálni kell a szemétben, hogy valami ehetőt találj, vagy olyasmit, amivel növelheted a ház biztonságát, komfortosságát. Nappal dolgozni kell a házon, hogy lehetőleg visszaverd az éjjel érkező bandita hordát. A talált és feljavított eszközeidet akár el is cserélheted a szomszédokkal olyasmire, amire épp szükséged van. A játék hihetetlenül okosan van balanszírozva, soha nem tunyulhatsz el, mindig észnél kell lenned, különben elvisz az éhhalál, a fagy, valamilyen betegség, vagy épp lelőnek, mint a kutyát.

Ez a játék bizony nagyon sokszor odab.sz a földhöz, bármennyire okosan is játszod. Megtanítja, hogy itt nem lehetsz hős, csak túlélő. Nem gondoltam volna, hogy ennyire sajnálni fogok egy szereplőt, ha elveszítem. Körülbelül olyan szomorú voltam, mint a karakterek, akik elveszítették egyik társukat. DE!!!! Ha sikerül egy jó csereüzletet összehozni, ami átsegít pár napon, ha találsz egy gitáralkatrészt, amivel esténként felvidulhatnak kicsit a lakók, ha fegyverhez jutsz, ha sikerül kijátszanod a katonák éberségét, netán leterítened egy banditát, és elvenni a fegyverét, az földöntúli öröm. És ha túléled a háborút ilyen körülmények között, az egy igazi katarzis!!!

Csak ajánlani tudom ezt a játékot. Nem lehet leírni, hogy milyen. Ki kell próbálni. Érzékenyebbek a vége felé zsepit készítsenek. (És nagyon, de nagyon örüljünk, amíg csak játékokból ismerjük meg a háború borzalmait.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...