Control - RTX-szel szebben pörög az akció

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 19.
  • Videó
Link másolása
Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Control, ráadásul ismét a játék PC-s változatának egyik látványbeli megoldására, az Nvidia-féle RTX-es funkciókra koncentrál az előzetes.

Az Nvidia sugárkövetéses technológiáját egyelőre nagyon kevés játék használja ki, a jövő hónapban megjelenő Control PC-s kiadása viszont elég komolyan épít a technológia nyújtotta látványra. Ezt láthattuk már egy masszív játékmenet-bemutatóban is, illetve a nemrég leleplezett rendszerkövetelmény is árulkodó volt.

Most egy nagyon rövid, de annál izgalmasabb mozgóképes anyag futott be a játékról, és ezt is az RTX köré húzta fel a Remedy Entertainment és az Nvidia.

A Control augusztus 27-én rajtol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

16.
16.
br1Koo
#13: A csgo szar példa, mert ahhoz tényleg kell agy magasabb szinteken.
15.
15.
crytek
#14: Semmi összefüggés nincs ha valami bukta akkor már nem lehet jó játék.
Lehet valakinek a remedy címek a goty játékok.

"Ms elkaszálta" Erre nem mondok semmit. MS az elmúlt sok sok évben egy értelmes dolgot tudott létrehozni az a game pass minden más döntése epic fail. Szóval ez hogy kaszálta semmit nem jelent.
14.
14.
user101
Értem én ha valakinek tetszik egy játék és rajong érte, addig amig ez nem fordul át elvakult fanboyságba.

A Max Payne 2 egy dlc volt nem valódi folytatás és iszonyatos bukta volt anyagilag. Ötöd annyit sem adtak el belőle, mint az elsőből és a kidó is oriási csalódásként értékelte. ( Amúgy a harmadikat is csalódásként élte meg a kiadó, még ha nem is volt anyagilag bukta.)

Az Alan Wakkel ugyanez a helyzet, azért nem lett folytatás, mert bukott a játék, mint állat és az Ms elkaszálta. Mindenki egyetértett, hogy nagy potenciál volt benne, de nem sikerült kihasználni. Más szóval, kicsit erélyesebben: rossz játék. ;)

Nem vagyok jövőbe látó, nem tudom milyen lesz a Control, de az eddigi munkáik és a látottak alapján nem sok reményt fűzök hozzá...
13.
13.
körülbelül a COD rajongór barmok 59-es ikúval fikázzák az Alan Wake-t, ami bár nem volt tökéletes, egészen egyedi hangulatú játék, a stílus kedvelőinek egy unikum. Kérlek aki fikázza mondjon hasonlót és jobbat, ellenkező esetben vissza lehet menni még egy tíz évet CSgo-zni, ahhoz rengeteg agy kell valóban.
12.
12.
wuxort
Nekem eddig egy techdemónak tűnik csak az egész.
11.
11.
lesik20
#10: Úgy értettem hogy a Remedy csak 2 Max Payne játékot csinált. (mivel hát a Stúdióról beszéltünk). A 3.-hoz semmi közük sem volt
10.
10.
logic5
#8: EPIC FAIL! 3 Max payne volt, abból csak az első volt kimagasló. Az AW-et valóban vitték, mint cukrot.
6.
6.
strike19
Nekem ez inkább Force Unlashed-ra hasonlít csak Jedik és Fénykardok nélkül.
1.
1.
logic5
RIP Remedy.... Kár értük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...