Gears 5 - több mód is cross-platform lesz

Ryan Cleven, a Gears 5 multiplayer szekciójának fejese megerősítette, hogy a Gears of War 4-hez hasonlóan a mostani epizód is támogatni fogja a keresztplatformos játékot, a lehetőséget ráadásul több játékmódban is elérjük.

Ryan Cleven, a Gears of War-sorozat ötödik részének multiplayer rendezője a GameSpotnak elárulta, hogy a Gears of War 4-hez hasonlóan itt is lehetőséget adnak arra, hogy a PC-s és Xbox One-os játékosok együtt mókázzanak.

A cross-play több játékmódban is működni fog, így a Versus mellett az Escape, a Horde módok is támogatni fogják, de akár a kampányt is nyúzhatják majd együtt a különböző platformmal rendelkező haverok.

Cleven elmondása szerint a ranked mérkőzések során lehetőségünk lesz úgy beállítani a matchmakinget, hogy egyszerre keressen nekünk PC-s és Xbox One-os ellenfeleket.

A Gears 5 bétatesztelése egyébként ma rajtolt el, ebben a játék előrendelésével vagy Xbox Game Pass-előfizetéssel vehetsz részt PC-n és Xbox One-on is. A végleges változat szeptember 10-én kerül boltokba.

3 komment - szólj hozzá!