Motoros képpel erősít a Cyberpunk 2077

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 20.
  • Képek
Link másolása
Újabb képet osztott meg a CD Projekt RED csapata a jövőre esedékes nagydobásukról, melyen ezúttal főszereplőnk mellett az Akira és a Ghost in the Shell ihlette Yaiba Kusanagi motort csodálhatjuk meg.

A Cyberpunk 2077 során a négykerekű járgányok mellett ugyanis lehetőségünk lesz majd kétkerekű motorokra pattannunk, hogy gond nélkül a rosszfiúk nyomába eredhessünk még a szűk sikátorok szövevényes labirintusában is.

Pár nappal korábban egyébként szintén újabb képek láttak napvilágot, melyeken nem csak a lehengerlő karaktermodellek és az izgalmas környezet kap központi szerepet, hanem egy kis ízelítőt kapunk a REDengine 4 által biztosított, valós idejű sugárkövetéssel megspékelt látványból is.


A Cyberpunk 2077 a tervek szerint 2020. április 16-tól lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

19.
19.
godach
#16: Tényleg jó, a múltkor majdnem GKbannolásig ittam magam vele xD
16.
16.
Darksiders84
Mi történik itt új moderátor gyakorol? Majdnem írtam egy szép véleményt Oldman barátom után de mivel a mostani szombati esetem hamarabb érvényesült inkább lemondtam mert valószínűleg engem is töröltek volna. Amúgy mindenkinek ajánlom a szokásos kedvenc mellé a Soproni Meggyet ami hihetetlen legalábbis nekem.
13.
13.
bitbandita
#7: Ráadásul egy olyan játékról beszélünk, ahol ez ember már rég túllépett a biológiai korlátain, egy transzhumán korról, ahol az emberek az agyukat egy állatról modellezett mechanikus testben transzplantálják, ha éppen úgy tartja kedvük, és úgy cserélik re a komplett arckoponya protéziseiket, mint egy megunt napszemüveget. És akkor ezek még mindig azon vannak kiakadva, hogy milyen árnyalatú a bőrszín.... Ez ugyanaz, amikor pl a Star-Wars kapcsán akadnak ki, amikor meglátnak egy feketét. Egy olyan univerzumban, ahol a népesség nagy része még csak nem is ember... hihetetlen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...