Motoros képpel erősít a Cyberpunk 2077

Újabb képet osztott meg a CD Projekt RED csapata a jövőre esedékes nagydobásukról, melyen ezúttal főszereplőnk mellett az Akira és a Ghost in the Shell ihlette Yaiba Kusanagi motort csodálhatjuk meg.

Kommentek

#19
#16: Tényleg jó, a múltkor majdnem GKbannolásig ittam magam vele xD
#18
#14: Erről beszéltem. Ennyit a szabad véleményről. Ez zajlik mindenhol, ha hangot adsz a nemtetszésednek.

(nem, nem egymást szapultuk Oldman-el, a félreértések elkerülése végett)
#16
Mi történik itt új moderátor gyakorol? Majdnem írtam egy szép véleményt Oldman barátom után de mivel a mostani szombati esetem hamarabb érvényesült inkább lemondtam mert valószínűleg engem is töröltek volna. Amúgy mindenkinek ajánlom a szokásos kedvenc mellé a Soproni Meggyet ami hihetetlen legalábbis nekem.
#15
Kimoderált üzenet
#14
Kimoderált üzenet
#13
#7: Ráadásul egy olyan játékról beszélünk, ahol ez ember már rég túllépett a biológiai korlátain, egy transzhumán korról, ahol az emberek az agyukat egy állatról modellezett mechanikus testben transzplantálják, ha éppen úgy tartja kedvük, és úgy cserélik re a komplett arckoponya protéziseiket, mint egy megunt napszemüveget. És akkor ezek még mindig azon vannak kiakadva, hogy milyen árnyalatú a bőrszín.... Ez ugyanaz, amikor pl a Star-Wars kapcsán akadnak ki, amikor meglátnak egy feketét. Egy olyan univerzumban, ahol a népesség nagy része még csak nem is ember... hihetetlen.
#12
11#
Persze, semmi gond, èn sem gondoltam ùgy, hogy betàmadtàl volna. :)
Azzal egyetèrtek, hogy itt mèg megengedőbbek is a moderàtorok mint sok helyen, ìgy nem is haragszom, talàn jeleztem is alàbb. Sőt, sok esetben elengedhetetlen a szigor.
#11
#10: Ja én nem támadlak vagy bann-áradatra szólítom a modokat, nekem tök8 mi marad és mi nem, csak leírtam hogy szerintem arról szó sincs, hogy az ilyen témájú kommenteket mindig törlik. A végkifejletre én is kiváncsi vagyok.
#10
Azèrt azt is hozzàtettem, hogy a làtvànyvilàga teljesen rendben van/lesz.
6#
Attól függ milyen tèmàban èrtve..
Ettől függetlenül teljesen megèrtem, ha egy ìràst kimoderàlnak a benne foglaltak miatt, sőt mùltkor èn kèrtem, hogy ezt tegyèk is meg a moderàtorok, igaz akkor a szemèlyeskedő kommentek miatt siklott fèlre az adott fòrum oldala.
Az egyes hozzàszòlàsomban egy èszrevètelt fogalmaztam meg ami szembetűnő mostanra, talàn visszafogottabban is tehettem volna ezt, igaz kimoderàlàsra most sem hiszem, hogy èrdemes volt. Maradjunk annyiban, hogy a jàtèk sikerre szàmìthat, viszont szemèly szerint vannak dolgok, amiktől oltàri csalòdott vagyok, ezeket màr le sem ìrom, ismerhetitek mostanra az àllàspontomat ez ügyben. Valòszínűleg ez lesz règòta az a jàtèk, mely a legjobban meg fogja osztani a jàtèkos tàrsadalmat. Lehet ez is a cèl, màr ezen is filòztam. Mindenesetre nagyon kìvàncsivà tettek a kèszítők. A vègkifejletre meg majd visszatèrünk egy èv mùlva. Na akkor lesznek èrdekes hozzàszòlàsok ùgy hiszem. Modik, kèszüljetek! :)
#7
SLi
#5: Amúgy azt a nagy ironizálás közben remélem tudjátok hogy az egész cyberpunk világot ami a játék alapja egy fekete alkotta meg
#6
#4: Nézz végig csak az ehavi híreknél, hogy mi nincs kimoderálva és akkor mond hogy túl vannak érzékenyítve.
#4
Pacsirta!
A jàtèkban eddig làthatò szereplők fekete-fehèr %-arànyàt ecseteltem, szerintem teljesen kultùraltan. Igaz, ennek javìtàsàra volt pàr javaslatom - szigorùan a jàtèkra èrtve, valòszínű ez verte ki a moderatornàl a biztosìtèkot. Ùgy làtszik a jàtèkosok kegyetlenül fikàzhatjàk egymàst esetenkènt itt a fòrumon az termèszetes, de az emberi szìnekkel egyesek tùl vannak èrzèkenyìtve. Ez van..
#1
Kimoderált üzenet