Eszement gyűjtői kiadást kap a Watch Dogs: Legion

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 20.
  • Hír
Link másolása
Megérkeztek az első hivatalos információk a Ubisoft alkotásának különböző kiszereléseiről. Azok, akik a legdrágább gyűjtői kiadás mellett döntenek, egy LED-koronás koponyamaszkot kapnak.

A Watch Dogs: Legionról az E3-as bemutatkozása óta köztudott, hogy 2020. március 6-án rajtol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, arról azonban, hogy pontosan milyen verziókban vásárolhatjuk majd meg a játékot, a kiadó csak most rántott le a leplet.

A négy kiszerelés közt megtalálhatjuk majd a Standard, a Gold, az Ultimate és a Collector’s csomagot is, melyek mind más és más bónuszokat tartalmaznak, természetesen egyre növekvő árért cserébe.

Az előrendelői Standard Editionhöz három szett aranyfestésű skint kapunk a Lux autóhoz, az Uneasy Lies maszkhoz és a Serpent Sisters fegyverhez.

A Gold Edition mindezeken túl tartalmaz még néhány digitális jutalmat; három nappal a megjelenés előtt kezdhetünk bele London felszabadításába, illetve a season pass új maszkokkal, küldetésekkel és négy további exkluzív hőssel érkezik majd.

Az Ultimate Edition a korábbi pluszokon túl tartalmazza majd az Urban Jungle Pack három vadonatúj karakterét és maszkját, valamint négyhétnyi VIP-státuszt ad, mely idő leteltéig gyorsabban fejlődhetünk, mint más játékosok.

A legnagyobb durranás viszont egyértelműen a Collector’s Edition lesz, melyhez még egy külön trailer is érkezett, amiben bemutatják a több mint 30 centis, két AAA-as elemmel működtethető Lighting Ded Coronet Maskot, a különböző matricákat, a gyűjtői fémdobozt és a kétoldalas propagandaposztert is.

1.
1.
Matt8888
A videó alapján, csúnya lenne, ha valóságban is kb ilyen könnyen elbánnának egy katonával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...