Ingyen játszható a hétvégén a Borderlands: GOTY

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 20.
  • Akció
Link másolása
Ráadásul a lehetőség ezúttal nem csak a PC-s játékosokat érinti, hanem az Xbox Live Gold-előfizetőket is. Ha eddig kimaradt volna a Gearbox legendás alkotása, akkor itt a tökéletes lehetőség a pótlásra!

Külön jó hír, hogy a Borderlands: Game of the Year Edition lesz elérhető mind a két platformon, így az alapjáték mellett kipróbálhatóak lesznek majd a játék megjelenés utáni kiegészítői is, mint a The Zombie Island of Doctor Ned, a Mad Moxxi’s Underdome Riot, a The Secret Armory of General Knoxx és a Claptrap’s New Robot Revolution DLC-k.

A PC-s játékosoknak a játék Steamen szereplő adatlapját kell felkeresniük a letöltés megkezdéséhez, míg az Xbox One-os tábornak Live Gold- vagy Game Pass Ultimate-előfizetéssel kell rendelkezniük a játék indításához. Mindkét platformon július 22-ig lesz aktív a lehetőség, melynek időtartalma alatt ráadásul 50 százalékos akcióban lesz beszerezhető a játék. Ha időközben a vásárlás mellett döntenénk, akkor természetesen az ingyenes időszakból származó korábbi mentéseinket átvihetjük majd a megvásárolt verzióba is.

2.
2.
zozo76hun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...