Trailerrel jelentkezett a Snowpiercer-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 21.
  • Cooltúra
Link másolása
A 2013-ban bemutatott mozifilm után ezúttal sorozat formájában tér vissza Jacques Lob, Benjamin Legrand és Jean-Marc Rochette népszerű képregénye, a Snowpiercer. Bemutató valamikor jövő tavasszal.

A TBS nagyon bízhat a Snowpiercer jövő tavasszal bemutatkozó sorozatváltozatában, ugyanis már most berendelte a második évadot. A bizakodás persze nem alaptalan, mert egyrészt remek alapanyagból dolgozhatnak az alkotók, másrészt a 2013-ban bemutatott Bong Joon-ho-féle mozi is bizonyította, van kereslet az ilyen jellegű alkotásokra.

A sorozat egyébként nem akarja feltalálni a spanyolviaszt, a képregényre támaszkodik, vagyis most is a pusztulásra ítélt Földön járunk, ahol a megmaradt emberiség egy folyamatosan száguldó vonaton él, ahol a különböző vagonok az egyes társadalmi rétegek otthona is.

10.
10.
Matt8888
Az előző feldolgozás is kaki volt, ez se néz ki jobban :D
9.
9.
Mortis
#8: Az eredeti mű egy francia képregénysorozat, amiből a film csak hellyel-közzel emelte át az eseményeket. Egy hű adaptációnak van létjogosultsága: kevésbé dramatizált, mint a film sztorija, de sokkal érdekfeszítőbb.
8.
8.
Szelenas
Minek kell ez? A film teljesen jó volt....megint megpróbálnak eladni valamit még1szer
6.
6.
godach
5.
5.
kryszisz
#3: Nézd meg a filmet és szerintem azonnal eloszlik a szkepticizmusod, nagyon jól össze lett rakva, kevesebb büdzsé ide vagy oda.
3.
3.
godach
Kegyetlen hiszékeny ember vagyok, így csuda' dolgokat is meg szoktam nézni, de számomra annyira hihetetlen egy ilyen történet, hogy még csak az érdeklődésem sem tudja felkelteni.
Egy száguldó vonat. Oké. Nem kell neki üzemanyag, nem kell folyamatos ellátás az utasoknak, akiknek nem kell intim szféra, mozgás, szabadság, víz, világítás és minden más. Ja de kell.
(biztos meg van magyarázva csak én vagyok ilyen negatív)
2.
2.
Ps fanboy
És ezt hogy gondolják? Egy rész/vagon?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...