Trailerrel jelentkezett a Snowpiercer-sorozat

A 2013-ban bemutatott mozifilm után ezúttal sorozat formájában tér vissza Jacques Lob, Benjamin Legrand és Jean-Marc Rochette népszerű képregénye, a Snowpiercer. Bemutató valamikor jövő tavasszal.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
Az előző feldolgozás is kaki volt, ez se néz ki jobban :D
#9
#8: Az eredeti mű egy francia képregénysorozat, amiből a film csak hellyel-közzel emelte át az eseményeket. Egy hű adaptációnak van létjogosultsága: kevésbé dramatizált, mint a film sztorija, de sokkal érdekfeszítőbb.
#8
Minek kell ez? A film teljesen jó volt....megint megpróbálnak eladni valamit még1szer
#7
#3: Én kellemeset csalódtam a filmben. Talán a vége nem tetszett, de már nem is emlékszem miért. Meg is lesem valamelyik nap. :)
#6
#5: Rálesek. Köszi.
#5
#3: Nézd meg a filmet és szerintem azonnal eloszlik a szkepticizmusod, nagyon jól össze lett rakva, kevesebb büdzsé ide vagy oda.
#4
#3: Minden amit mondasz meg van benne magyarázva, pont ez benne a legdurvább...
#3
Kegyetlen hiszékeny ember vagyok, így csuda' dolgokat is meg szoktam nézni, de számomra annyira hihetetlen egy ilyen történet, hogy még csak az érdeklődésem sem tudja felkelteni.
Egy száguldó vonat. Oké. Nem kell neki üzemanyag, nem kell folyamatos ellátás az utasoknak, akiknek nem kell intim szféra, mozgás, szabadság, víz, világítás és minden más. Ja de kell.
(biztos meg van magyarázva csak én vagyok ilyen negatív)
#2
És ezt hogy gondolják? Egy rész/vagon?:D
#1
Lássuk!