Marvel: lehullt a lepel a negyedik fázisról

Az idei Comic-Con egyik legjobban várt panelje volt a Marvelé, hiszen mindenki arra volt kíváncsi, hogyan fűzi tovább hatalmasra hízott filmes univerzumát a cég. A Végjáték után pedig nincs megállás, sőt, talán most kapcsol rá igazán a stúdió.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#33
SLi
#26: ez 2012 környékén volt igaz, azóta sok minden változott, leginkább hogy beadták a derekukat a digitalizációnak, soha ekkora bevétele nem volt még a képregény piacnak:
https://comicbook.com/comics/2019/05/04/comic-book-revenues-all-time-high-2018-/
#32
#21: Nyomjad tovább nyugodtan a személyeskedést Lali. Ennyihez értesz.
#31
#29: Hát nem tudom, rég volt valami annyira unalmas semmi mint a JJ 2. évad.
#30
#18: Vegán buger :D már értem miért vagy ilyen frusztrált :)
#29
#28: Az Arrownál az volt a baj, hogy CW sorozat, azok meg abból élnek, hogy fantasynak meg scifinek álcázott tinédzser romantikát adnak le 24/7. Az Agents of S.H.I.E.L.D. sajnos sosem volt elképesztő vagy világmegváltó, de szerintem mindig élvezhető maradt, Netflixes sorozatokból Daredevil meg Jessica Jones nagyon adta, ha ezt a szintet hozzák a sorozatok, én már jól érzem magam.
#28
A filmek kozul 1-2 erdekel, nyilvan Black Widow, esetleg Thor, hat Penge az nalam mindig is Snipes, de tudom oreg roka mar, viszont a sorozatokkal az a bajom, hogy ha nem Stranger Things jellegu twljes tortenez akkor el lesz huzva mint a retes teszta, dogunalom aztan vagy kaszaljak vagy esezleg folytatodik, ez a baj a DC-sekkel is, lasd Arrow, 1-2 jo evad aztan mi lett belole, Dallas 2
#27
#26: Lehet, én csak arra reagáltam hogy egy kissé vadabbnak tűnő ötlet nem feltétlen a film készítőktől jön ( sőt, az a valószínűbb hogy valahol már megjelent a képregényekben.
#26
#25: Viszont ráuntak az emberek, Amerikában mélyrepülésben vannak a képregény eladások és jon helyette fel a manga mert amit a Marvel művel az szánalmas azon a téren.
#25
#22: “Ez a Thor ötlet is...rémes”

Azért út nem a készítők találtám ám ki. Ha olvasol képregényeket, azokban is szinte MINDEN megtörténik. A legvadabb ötletek is. Persze, néha nagyon megkavarja a dolgokat, de 30-40 évig meg nem lehetne nem ráunni másképp.
#24
#21: A "fejletebb" után kicsit erős ez a komment... ;)
#23
#21: Azért az remélem megvan, hogy ha valaki néz szuperhős filmeket, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy hülye is. Én pl. képes vagyok felfogni egy Mr Mobody, Harcosok klubja, Forrás stb. lényegét úgy, hogy közben teljesen jól elszórakoztam múlthéten az új pókin. Nem igazán zárja ki egymást a kettő. De te gondolom már gyerekként is Kubrick meg Tarkovsky filmeket néztél reggel Kölyökklub helyett, ha ilyen magas lóról beszélsz...
#22
#16: Én megmondom: szerintem a Marvel karakterek nagy része összefoglalható két mondatban, de egyben biztosan legyen az ellenség vagy jófiú. Így azért fél tucat, hősökkel operáló filmeket nem nehéz összedobálni.

De persze a Loganhez hasonló lassabb történetvezetésre meg sötét hangulatra nincs igény. Kár...

Ez a Thor ötlet is...rémes...talán a Blade tűnik érdekesnek, mert Mahershala Alinak Wesley Snipeshoz elég hasonló fizimiskája van. De kábé ennyi, A többi az inkább ilyen vegyük elő az összes karaktert, variáljuk és fűzzük más karakterek és filmek törénetszálával és a végefőcím után jön a naaagy csavar, hogy ez mégis milyen következő projektnek lesz az előfutára, amit megint ilyen eszeveszett tempóban dobálnak össze.

Játékfronton az AC-t is parkolópályára tették. Jó nem sokáig, de aztán az Origins mégis tudott frissíteni a formulán. Idő kérdése és ide is ez fog kelleni.
#21
#20: az bújj te paraszt és nem bujj. Gyökérgyula. Recskázz egyet a szuperhőseidre, ennyihez értesz.
#20
#17: Az ocsarolashoz nagyon értesz de az értelmes megfogalmazashoz annál kevésbé. Bujj el inkább.
#19
#17: Most aztan megmondtad a frankót, hurkabéla.
#18
#10: amennyiben vegánburger, akkor rendben van. Igazad van, sok értelmes fiatal ott van klímatüntetéseken, ez a generáció lényegesesen fejletebb, minta hurkazabáló 1950-es, '60-as.
#17
#16: Köszönjük a stílusudat Takimanó. Azért szarok, mert egy igénytelen rakás fos az összes, neked való értelmi szinten.
#16
#7: Koszonjuk az epito jellegu kritikát Pistike. Azt már nehéz lett volna kifejteni hogy számodra miert is szarok a Marvel filmek, ugye?
#15
Amugy ezek közül a Thor, a Doctor Strange meg a Sólyom és a Tél katonája sorozat fog érdekelni meg talán az Ázsiai csavos film.
#14
#2: Nem unod még, hogy minden szuperhosos mozi híre alá bebofogod a nemtetszesedet?