Overwatch - Sigma már a küszöbön áll

  • Írta: szlav
  • 2019. július 22.
  • Pletyka
Link másolása
Szokásához híven a Blizzard újabb rejtélyes teaserekkel vezeti fel a következő Overwatch-karaktert. Könnyen lehet azonban, hogy a játék harmincegyedik hősét már ki is szivárogtatták.

Izgalmas napok ezek az Overwatch-rajongók számára, hiszen már a küszöbön áll a következő játszható hős bejelentése. A játék Twitter-fiókján gőzerővel folyik a teaselés: először egy különös videót láthattunk, ahol a játék rendezőjét, Jeff Kaplant éri egy furcsa baleset, a második teaser pedig a görög ábécé szigmája mellett és a korábban hallott melódia kíséretében fokozza tovább a hangulatot.

A fanok természetesen egyből nekiálltak, hogy összeillesszék a kirakós darabjait, de könnyen meglehet, hogy erre nincs is szükség. Az Overwatch világkupa mexikói csapatának Twitterére ugyanis felkerült néhány kép, amely a legújabb frissítés részleteit mutatja be. Itt látható például a korábban már belengetett Role Queue is, amely az előre megjelölt szerepek szerint állítja majd össze a kompetitív meccsek csapatait, ami viszont ennél is különösebb, az az általunk is kiemelt kép:

A korábbi találgatásoknak igazat ad az itt látható screenshot, mely szerint valóban Sigma lehet a harmincegyedik hős neve. Egyelőre persze csak találgathatunk arról, hogy milyen szerep és miféle képességek jutnak majd a karakternek, de valószínűleg nem lövünk majd nagyon mellé, ha azt feltételezzük, hogy a matematikának, és esetleg a gravitációs szingularitásnak lesz némi köze a dologhoz.

2.
2.
SLi
#1: https://www.youtube.com/watch?v=onplsJSdp4A
1.
1.
Mortis
Lehet frissíteni, van trailer-ünk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...