Készülőben a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3

Minden jel arra mutat, hogy hamarosan trilógiává avanzsálódik a Plants vs. Zombies-játékok lövöldözős vonala, a Garden Warfare. Az EA már kiküldte a meghívókat az első alfatesztekre.

A PopCap és az Electronic Arts ismét megnyitja a kertet a zombik előtt, ráadásul egyszerre több fronton. Alig néhány napja érkezett a hír, miszerint már javában készül a Plants vs. Zombies 3, de úgy tűnik, hogy ezzel nem ért véget a történet. Az EA ugyanis titokban kiküldött néhány meghívót a "Picnic" projektnéven futó játék tesztelésére, ami szinte egészen biztosan a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3-at takarja. Természetesen a hír hamar szárnyra kapott a fórumokon, s így hamar eljutott a sajtóhoz is.

Eddig is utalt már jel a harmadik Garden Warfare megjelenésére. Egy korábbi képregény gyakorlatilag már tavaly lerántotta a leplet, a Picnic tesztköre után viszont szinte el is könyvelhetjük a játék érkezését. Érdekes részlet, hogy a kiválasztott játékosoknak küldött meghívóban az EA többször is kihangsúlyozta, hogy az alfa során tilos a felvételek készítése, de a résztvevők nem beszélhetnek még csupán a próbakör létezéséről sem.

A zárt alfa egyébként augusztus 1-től egészen augusztus 6-ig tart, minden nap néhány óra erejéig az esti órákban. Egészen valószínű tehát, hogy ekkor láthatunk majd kiszivárgott felvételeket is a játékról, hiszen ha a tesztkör létezését sem tudták magukban tartani a meghívottak, akkor kétes, hogy megállnák a felvételek készítését. Érdemes megemlíteni továbbá azt is, hogy kizárólag Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosokat hívtak meg az eseményre.

0 komment - szólj hozzá!