Overwatch - hivatalosan is bemutatkozott Sigma

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 23.
  • Hír
Link másolása
Vége a találgatásoknak, hivatalosan is lehullt a lepel az Overwatch következő játszható hőséről, Sigmáról, aki egy balul elsült kísérletnek köszönheti képességeit és hasadt elméjét.

Sigma egy igazán briliáns elme, excentrikus asztrofizikus, aki fekete lyukak tanulmányozásával foglalkozott. Szakterülete a gravitáció vizsgálata volt, de amikor egyik kísérlete rosszul sült el, akkor helyrehozhatatlan, mentális károkat szenvedett. Cserébe viszont olyan képességek birtokosa lett, amelyek igazi pusztító fegyverré teszik, hiszen képessé vált manipulálni a gravitációt.

Ezért a kormány úgy döntött, az emberiség védelmében inkább egy titkos kormányzati létesítménybe zárják. Végül a Talon nevű terroristaszervezet emberei szabadítják ki, akik élő fegyvernek akarják használni. Hogy pontosan milyen játékbeli képességeket és fegyvereket kap majd az új hős, egyelőre rejtély, de valószínűleg hamarosan ezekről a fontos részletekről is lehull a lepel.

3.
3.
user101
Azért ezen még dolgozhattak volna a designerek, mert olyan, mintha valami középkategóriás vagy az alatti indie játékból pottyant volna ide a karakter...
2.
2.
SLi
1.
1.
SLi
https://www.twitch.tv/a_seagull
most megy, élő gameplay
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...